Chłodziarka do zabudowy 300 Frigorifer inkaso ERN3211AOW

Consistently cool with DynamicAir

DynamicAir makes sure that the environment inside your fridge is kept at a stable temperature. It works by circulating cool air throughout, meaning that even when the door is opened, your food is protected from heating up. Preserving food better the clever way.

Electrolux - Frigorifer inkaso - Built-in - ERN3211AOW

Humidity control for fresh greens

Enjoy delicious vegetables with our Humidity Control drawer. By managing the moisture in the air, it creates the best environment to store food. Closing the vents creates the ideal space for storing herbs and leafy greens, while opening the vents gives optimum storage.

Effortless temperature management

Internal Touch Controls provide effortless management of the temperature and settings. You can make fast changes with the touch of a button. Plus, the temperature display relays instant feedback on the current settings.

Electrolux - Frigorifer inkaso - Built-in - ERN3211AOW

Cool ingredients in a second with FastCool

New items added to the fridge take time to chill and increase the overall temperature inside. The fast-acting FastCool function preserves food and cools new ingredients quickly by dropping the temperature for a short period.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer
 • Installation: BI Slide Door
 • Ngjyra: E bardhë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 142
 • Kapaciteti total neto: 310
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 310
Specifikimi
 • 1780 mm lartësia e bankos
 • Për instalim plotësisht të integruar të derës
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ftohjes: 310 l
 • Funksioni Action Cool siguron shpejt temperaturën e dëshiruar të frigoriferit
 • Electronic temperature control with LED indications
 • Shkrirje automatike e kompartimentit të ftohjes
 • Fan air circulation for even temperature throughout the fridge
 • Ndriçimi i frigoriferit: 1, LED i brëndshëm, Anë
 • Raftet e frigoriferit: 5 Gjerësi e plotë, Xham me gjerësi të plotë me pjerrësi të përparme dhe të pasme
 • Mbajtëset e vezëve: 2 për 6 vezë
 • Zëvëndësim i menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
Performanca
 • Kapaciteti total neto: 310
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 310
 • Net capacity chill zone (l): 0
 • Net capacity star compartment (l): 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 0
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 0
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 34
Instalimi
 • Installation: BI Slide Door
 • Ngjyra: E bardhë
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1772x540x549
 • Built in height mm: 1780
 • Built in width mm: 560
 • Built in depth mm: 550
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 54
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 142
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST
 • Ngarkesa e lidhur (W): 100
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 923 581 007
 • Product Class: Frigorifer
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Door alarm indicator control: None
 • High temp indicator control: None
 • Shelves Refrig type of: Xham me gjerësi të plotë me pjerrësi të përparme dhe të pasme
 • Shelves Refrig nø of: 5 Gjerësi e plotë
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Refrig type of: Plastikë transparente
 • Bottle shelves: 1 Full Width transparent
 • Lamps: 1, LED i brëndshëm, Anë
 • Door closing: No
 • Type of refrigerant: R600a
 • Voltazhi: 230-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.4
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 923 581 007
 • Bar code: 7332543275656

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj