Chłodziarka do zabudowy 300 Frigorifer inkaso ERN2001BOW

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer
 • Installation: BI Slide Door
 • Ngjyra: E bardhë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 214
 • Kapaciteti total neto: 187
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 173
Specifikimi
 • 1225 mm lartësia e bankos
 • Për instalim plotësisht të integruar të derës
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ftohjes: 173 l
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ngrirjes: 14 l
 • Lloji i kompartimentit të ngrirjes: 4 Star
 • Kontrolli mekanik i temperaturës
 • Shkrirje automatike e kompartimentit të ftohjes
 • Ndriçimi i frigoriferit: Llampë LED
 • Raftet e frigoriferit: 3 Gjerësi e plotë, Xham me gjerësi të plotë me pjerrësi të përparme dhe të pasme
 • Refrigerator drawers: 2 gjysmë gjerësi
 • Mbajtëset e vezëve: 2 për 6 vezë
 • Zëvëndësim i menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
Performanca
 • Kapaciteti total neto: 187
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 173
 • Net capacity chill zone (l): 0
 • Net capacity star compartment (l): 14
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 12
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 2
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 35
Instalimi
 • Installation: BI Slide Door
 • Ngjyra: E bardhë
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1218x540x549
 • Built in height mm: 1225
 • Built in width mm: 560
 • Built in depth mm: 550
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 39
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 214
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST
 • Ngarkesa e lidhur (W): 130
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 933 033 111
 • Product Class: Frigorifer
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Door alarm indicator control: None
 • High temp indicator control: None
 • Shelves Refrig type of: Xham me gjerësi të plotë me pjerrësi të përparme dhe të pasme
 • Shelves Refrig nø of: 3 Gjerësi e plotë
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Refrig type of: Plastikë transparente
 • Bottle shelves: 1 Full Width transparent
 • Lamps: Llampë LED
 • Door closing: No
 • Type of refrigerant: R600a
 • Voltazhi: 230-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.4
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 933 033 111
 • Bar code: 7332543463251

Produktet e tjera

Electrolux - Frigorifer inkaso - Built-in - ERN3211AOW
Chłodziarka do zabudowy 300 Frigorifer inkaso
 • No compromise on space with MaxiBox
 • Consistently cool with DynamicAir
 • Humidity control for fresh greens
 • Effortless temperature management
Electrolux - Frigorifer inkaso - Built-in - ERN1400AOW
Chłodziarka do zabudowy 300 Frigorifer inkaso
 • Greater flexibility when chilling your food in this fridge
 • Conveniently store more.
Electrolux - Frigorifer inkaso - Built-in - ERN1300AOW
Chłodziarka do zabudowy 300 Frigorifer inkaso
 • Greater flexibility when chilling your food in this fridge

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj