Chłodziarka do zabudowy 300 Frigorifer inkaso ERN1200FOW

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer
 • Installation: BI UC Slide Door
 • Ngjyra: E bardhë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 180
 • Kapaciteti total neto: 106
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 90
Specifikimi
 • 820 mm lartësia e bankos
 • Për instalim plotësisht të integruar të derës
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ftohjes: 90 l
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ngrirjes: 16 l
 • Lloji i kompartimentit të ngrirjes: 4 Star
 • Kontrolli mekanik i temperaturës
 • Shkrirje automatike e kompartimentit të ftohjes
 • Ndriçimi i frigoriferit: Llampë LED
 • Raftet e frigoriferit: 2 Gjerësi e plotë, Xham me pjerrësi
 • Sirtari/Sirtarët e frigoriferit: 1 Gjerësi e plotë
 • Mbajtëset e vezëve: 1 për 6 vezë
 • Zëvëndësim i menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Këmbët e pajisjes: Këmbëza të rregullueshme
Performanca
 • Kapaciteti total neto: 106
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 90
 • Net capacity chill zone (l): 0
 • Net capacity star compartment (l): 16
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 11
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 2
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 40
Instalimi
 • Installation: BI UC Slide Door
 • Ngjyra: E bardhë
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 815x560x550
 • Built in height mm: 820
 • Built in width mm: 600
 • Built in depth mm: 550
 • Wheels: Këmbëza të rregullueshme
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 30.95
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 180
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST
 • Ngarkesa e lidhur (W): 110
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 933 030 008
 • Product Class: Frigorifer
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Door alarm indicator control: None
 • High temp indicator control: None
 • Shelves Refrig type of: Xham me pjerrësi
 • Shelves Refrig nø of: 2 Gjerësi e plotë
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Refrig type of: Plast transparent
 • Bottle shelves: 1 Full width, Transparent
 • Lamps: Llampë LED
 • Type of refrigerant: R600a
 • Voltazhi: 230-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.8
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 933 030 008
 • Bar code: 7332543175536

Produktet e tjera

Electrolux - Frigorifer inkaso - Built-in - ERN3211AOW
Chłodziarka do zabudowy 300 Frigorifer inkaso
 • No compromise on space with MaxiBox
 • Consistently cool with DynamicAir
 • Humidity control for fresh greens
 • Effortless temperature management
Electrolux - Frigorifer inkaso - Built-in - ERN1400AOW
Chłodziarka do zabudowy 300 Frigorifer inkaso
 • Greater flexibility when chilling your food in this fridge
 • Conveniently store more.
Electrolux - Frigorifer inkaso - Built-in - ERN1300AOW
Chłodziarka do zabudowy 300 Frigorifer inkaso
 • Greater flexibility when chilling your food in this fridge

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj