Përfitimet

Freshness with fragrance

Our carefully chosen fragrance is a combination of refreshing citrus notes and soft floral tones, leaving your clothes smelling fresh and feeling clean.

Fresh clothes with 96% less water*

The FreshScent System uses 96 % less water. It's better for the environment and leaves laundry looking and feeling new for longer by using steam instead of full wash cycles.

*Use steam to refresh clothes and save more than 40L of water per cycle, tested on 1kg delicate garments using the FreshScent programme compared to using the Delicates programme.

Fresh style without any hassle

Give your clothes a whoosh of that 'just-washed' feeling. Use the Steam Frangrance bottle cap to add 20 ML into the softener compartment and start the FreshScent or Cashmere programme.

Recycled PET packaging

Our Steam Fragrance comes in recycled PET plastic packaging. So now it's just as easy to keep your clothes fresh, and it's better for the environment, too.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj