Infinite Wok Wok INFI-WOK

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Installation: Built_In
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 80x540x340
 • Thellësi mm: 340
 • Gjerësia mm: 540
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 2.06
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 944 189 328
 • EAN: 7332543197590
Specifikimi
 • Accessory Type: Accessory
Instalimi
 • Thellësi mm: 340
 • Gjerësia mm: 540
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 2.06
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 944 189 328
 • Product Installation: Built_In
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 80x540x340
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 944 189 328
 • EAN: 7332543197590

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj