Përfitimet

Electrolux - Vacuum Sealer - EVSK1

VERSATILE & POWERFUL DESIGN

With the power of a tabletop vacuum sealer the rechargeable vacuum pump creates the ideal vacuum for your type of food. For continues use of up to 150 times on one charge.

Electrolux - Vacuum Sealer - EVSK1

One-touch operation

Intuitive and easy to use – the vacuum pump automatically stops when the right vacuum is achieved

Electrolux - Vacuum Sealer - EVSK1

One for all

Safe for freezer, refrigerator, boiling, simmering, and sous vide cooking

BPA FREE AND FOOD SAFETY APPROVED

Made of nontoxic and food safe materials. Protecting your food in the best way possible. The food containers are also freezer and dishwasher safe.

NEXT LEVEL SOUS VIDE COOKING

Preserve the original taste and flavor of your food and create the ideal vacuum sealed bag for sous vide cooking.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 923 311
 • EAN: 7319599037865
Dokumentet për produktin
Specifikimi
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 923 311
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 923 311
 • EAN: 7319599037865

Produktet e tjera

Electrolux - Vacuum Sealer - E4VS1-4AG
Vacuum Sealer
 • Enjoy Food Longer
 • The Ideal Vacuum For You
 • Keeping It Tight
 • Compact Size
Electrolux - Vacuum Sealer - E6VS1-6AG
Vacuum Sealer
 • Discover the real taste of food
 • Keeping it tight with a double seal
 • Sous-vide taste guarantee
 • Smart design for everyday life
Electrolux - Vacuum Sealer - EVFK1+
Vacuum Sealer
 • Keep your food fresh up to 5x longer*
 • VERSATILE & POWERFUL DESIGN
 • Intuitive and easy to use
 • Better food storage

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj