Carbon Filter - predecessor EFF75 Carbon Filter MCFE09

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Installation: Built_In
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 10x152x152
 • Thellësi mm: 152
 • Gjerësia mm: 152
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.12
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 980 054
 • EAN: 7332543706235
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Accessory Type: carbon filter
Instalimi
 • Thellësi mm: 152
 • Gjerësia mm: 152
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.12
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 902 980 054
 • Product Installation: Built_In
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 10x152x152
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 980 054
 • EAN: 7332543706235

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj