Zbulo

Green Collection™

Fshesa me korrent UltraOne Green

UltraOne™ Green

Tapetë, dysheme me parket të vjetër druri, pllaka, beton - çdo dhomë në një shtëpi ka pamjen dhe nevojat e veta. Kjo është arsyeja pse UltraOne™ Green është projektuar t’i trajtojë të gjitha ndërkohë që ndikimi në mjedis është sa më i vogël. Një mik i besueshëm që gjithmonë e trajton shtëpinë me përgjegjshmëri, pa zhurmë dhe me një pastrim të jashtëzakonshëm.

Fshesa me korrent UltraSilencer Zen Green

UltraSilencer™ Zen Green

Mos lejoni që fshirja me fshesë të shqetësojë të tjerët në shtëpi. UltraSilencer™ Zen Green është zgjedhja e përgjegjshme për shtëpitë që vlerësojnë qetësinë po aq sa edhe pastërtinë e lartë. Me nivel zhurme pranë heshtjes (58 dB) ajo do të zgjidhë nevojat tuaja të përditshme me delikatesë, si ndaj planetit ashtu edhe ndaj veshëve tuaj.

Një person që përdor kordonin ekstra të gjatë të Electrolux UltraFlex Green për të pastruar me lehtësi një dhomë ndenjeje
Fshesa me korrent UltraFlex Green

UltraFlex™ Green

Me UltraFlex™ Green, pastrimi nuk mund të ishte më i lehtë se kaq. Nuk është nevoja për futje dhe nxjerrje prize. Me Multiroom System™ praktikisht mund ta pastroni shtëpinë me një kalim. Nuk është nevoja të mendoni rreth qeseve të fshesave me korrent, UltraFlex™ Green është krijuar për ta bërë shtëpinë tuaj xixë pa qenë nevoja për to.

Fshesa e bukur me korrent PowerForce Green

PowerForce™ Green

E fuqishme, por e bukur. E avancuar, por e lehtë për t’u përdorur. PowerForce™ Green me plastikë të ricikluar është e gatshme t’ju ndihmojë për çdo lloj dyshemeje. Me rrota të krijuara për lëvizje 360°, mund të kërceni nëpër shtëpi ndërsa pastroni në çdo drejtim të mundshëm.

Fshesa me korrent Electrolux SilentPerformer Cylonic Green

SilentPerformer Cyclonic™ Green

Jeta nuk duhet të ndalojë kur ju kujdeseni për shtëpinë. Me fshesën ekologjike SilentPerformer Cyclonic™ Green ju mund të vazhdoni të flisni në telefon. Përdorni fuqinë pa qese për të hequr pluhurin nga mobiliet dhe dyshemetë dhe shumë shpejt do ta gjeni veten duke thithur ajër më të pastër dhe duke jetuar në një shtëpi me më pak substanca alergjike.

Fshesa me korrent e fuqishme, por e qetë SilentPerformer Green nga Electrolux

SilentPerformer™ Green

Mos lini që pluhuri të pengojnë jetën në shtëpi. SilentPerformer™ Green prej plastike të ricikluar ju lejon që të arrini në çdo qoshe dhe në çdo raft. Mos u shqetësoni se do të bëni zhurmë, SilentPerformer™ Green është i gatshëm t’ju ndihmojë sa herë që keni kohë.

Fshesa me bateri Ergorapido Green nga Electrolux

Ergorapido™ Green

Fshesa me bateri Ergorapido™ e krijuar me plastikë të ricikluar do t’ju bëjë të harroni që keni përdorur kordon më parë. Mos mendoni që të lëvizni mobiliet përpara se ta përdorni, kjo fshesë fantastike fleksibël do të zgjidhë çdo problem me pluhurin me shumë pak mundim nga ana juaj. Kur keni mbaruar punë me dyshemenë, thjesht kaloni në regjimin e mbajtjes në dorë për t’u dhënë dashurinë që meritojnë rafteve të harruara të librave dhe rafteve të kuzhinës.