Zbulo

AnimalCare Collection™

Fshesa me korrent UltraOne AnimalCare

UltraOne™ AnimalCare

Kur mendoni këtë, macja në shtëpi është testi ideal për një fshesë me korrent. A do të jetë në gjendje të heqë qimet nga tapetet, dyshemetë me parket të vjetër druri, pllakat dhe betoni? UltraOne™ AnimalCare është projektuar të trajtojë, të gjitha llojet e dyshemeve ku ka qenë miku juaj me pelush. Një zgjidhje e besueshme, kur kërkoni ta trajtoni shtëpinë tuaj me një pastrim të jashtëzakonshëm dhe pa zhurmë.

Fshesa me korrent UltraSilencer Zen AnimalCare

UltraSilencer™ Zen AnimalCare

Mos lejoni që fshirja me fshesë të shqetësojë anëtarët me pelush dhe pa pelush të shtëpisë suaj. UltraSilencer™ Zen AnimalCare është krijuar për shtëpitë që vlerësojnë qetësinë po aq sa edhe pastërtinë e lartë. Me një nivel zhurme pranë qetësisë (58 dB) ajo do t’ju ndihmojë me pastrimet e përditshme për të hequr me qetësi qimet e kafshëve tuaja.

Një person që përdor kordonin ekstra të gjatë të Electrolux UltraFlex AnimalCare për të pastruar me lehtësi një dhomë ndenjeje
UltraFlex™ AnimalCare

UltraFlex™ AnimalCare

Me UltraFlex™ pastrimi nuk mund të ishte më i lehtë se kaq. Nuk është nevoja për futje dhe nxjerrje prize. Me Multiroom System™ praktikisht mund ta pastroni shtëpinë me një kalim. Nuk është nevoja të mendoni rreth qeseve të fshesave me korrent, UltraFlex™ është krijuar për ta bërë shtëpinë tuaj xixë dhe pa qime kafshësh, pa qenë nevoja për to.

Fshesa me korrent PowerForce AnimalCare

PowerForce™ AnimalCare

E fuqishme, por e bukur. E avancuar, por e lehtë për t’u përdorur. E pajisur me një motor dhe grykëz të optimizuar për fuqi maksimale, Powerforce™ AnimalCare është e gatshme të ndihmojë aty ku macja ka luajtur në tapetin e dhomës së ndenjes. Me rrobat të krijuara për lëvizje 360°, ju mund të kërceni nëpër shtëpi ndërsa pastroni në çdo drejtim të mundshëm.

Fshesa me korrent SilentPerformer AnimalCare

SilentPerformer™ AnimalCare

Mos lini që pluhuri apo qimet e kafshëve të pengojnë jetën në shtëpi. SilentPerformer™ AnimalCare që është kundër alergjive, ju lejon që të arrini në çdo qoshe dhe në çdo raft. Mos u shqetësoni se do të bëni zhurmë apo se do të zgjoni macen, SilentPerformer™ është i gatshëm t’ju ndihmojë sa herë që keni kohë.

Ergorapido me AnimalCare

Ergorapido™ AnimalCare

Me Ergorapido™ ju nuk keni pse të shqetësoheni se macja do të luajë me kordonin apo se qeni do ta kafshojë. Gjithashtu, mos mendoni që të lëvizni mobiliet përpara se ta përdorni, kjo fshesë fantastike fleksibël do të zgjidhë çdo problem me pluhurin me shumë pak mundim nga ana juaj. Kur dyshemeja të jetë pa pluhur dhe qime kafshësh, thjesht kaloni në regjimin e mbajtjes në dorë për t’u dhënë dashurinë që meritojnë rafteve të harruara.