Zbulo

Fshesat e holla me korrent

 • PerformanceProTM nozzle
 • High performance Lithium / Lithium HD TurboPower battery*
 • Up to 95 minutes running time**
 • BrushRollCleanTM technology
 • 180° EasySteerTM manoeuvrability
 • Dustspotter LED
 • *Depending on model
 • ** Depending on model in long runtime mode
 • 2 in 1 detachable handheld unit
 • Up to 45 minutes running time**
 • High performance Lithium / Lithium HD TurboPower battery*
 • BrushRollCleanTM technology*
 • 180° EasySteerTM manoeuvrability
 • Dustspotter LED
 • *Depending on model
 • ** Depending on model in long runtime mode

Pastrim superior për të gjithë dyshemenë

Electrolux Ultrapower është pastruesi i vetëm pa kordon me performancë të lartë me grykëzën PerformancePro™ për thithje optimale në çdo dysheme. Puna e saj është po aq e shpejtë për mbeturinat e vogla dhe derdhjet e mëdha, si në dysheme ashtu edhe në tapet.

Shiko Ultrapower

Fleksibilitet ideal 2 në 1

Me Electrolux Ergorapido nuk ka kufizim se ku mund të pastroni. Dizajni i tij fleksibël 2 në 1 me një njësi të shkëputshme dore ju lejon të pastroni mbi dysheme, si bangot, mobiliet dhe zonat e vështira për t’u arritur.

Shiko Ergorapido

Rrotullojeni me finesë

Sistemi i manovrimit 180° EasySteer™ siguron rrotullim dhe lëvizje të lehtë në të gjitha llojet e dyshemeve. Shkoni rrotull pengesave, kryeni rrotullime precize dhe asnjëherë mos anashkaloni asnjë vend.

Dritat LED për dallimin e pluhurit

Pastroni zonat e errëta me ndriçimin e integruar.

Projektuar për t’u dukur

Si Ultrapower, ashtu edhe Ergorapido janë projektuar për t’u dukur në çdo dhomë. Me materiale të prekshme dhe një përzgjedhje ngjyrash moderne dhe elegante, ato mund të përputhen me çdo atmosferë të brendshme. Të dyja fshesat e holla me korrent mund të qëndrojnë drejt vetë, që do të thotë se keni liri të plotë për t’i vendosur ku të dëshironi.

Pastroni më shumë. Për më shumë kohë.

Ultrapower dhe Ergorapido kanë të dyja bateri me performancë të lartë Lithium / Lithium HD TurboPower* për performancë optimale në pastrim dhe përdorim më të gjatë (deri në 95 minuta*). Treguesi LED i baterisë tregon se kur është koha për të kryer rikarikimin.

*Në varësi të modelit në regjimin e përdorimit afatgjatë

Pa mundim, në çdo mënyrë

Harroni pastrimin me dorë të mbetjeve dhe qimeve të ngecura te furça e fshesës me korrent. Ultrapower dhe Ergorapido kanë BrushRollClean™, që e bën mirëmbajtjen jashtëzakonisht të lehtë. Thjesht hiqini qimet dhe fibrat e ngecura nga furça duke shtypur një pedale.

Gama

Fshesat e holla me korrent ofrojnë maksimumin në prakticitet. Zgjidhni mes performancës së lartë të Ultrapower për pastrim ideal, ose Ergorapido fleksibël 2 në 1, me njësinë e shkëputshme të dorës.

 • PerformanceProTM nozzle
 • High performance Lithium / Lithium HD TurboPower battery*
 • Up to 95 minutes running time**
 • BrushRollCleanTM technology
 • 180° EasySteerTM manoeuvrability
 • Dustspotter LED
 • *Depending on model
 • ** Depending on model in long runtime mode
 • 2 in 1 detachable handheld unit
 • Up to 45 minutes running time**
 • High performance Lithium / Lithium HD TurboPower battery*
 • BrushRollCleanTM technology*
 • 180° EasySteerTM manoeuvrability
 • Dustspotter LED
 • *Depending on model
 • ** Depending on model in long runtime mode