Odkurzacz VX4 Vacuum Cleaner VX4-1-WR-A

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: VX4
 • Ngjyra: E kuqe shalqiri
 • Emërtimi i modelit: VX4-1-WR-A
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 28
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 80
 • Nominal wattage: 650
 • Harxhimi i filtrimit: Washable H12 filter
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Soft wheels: Soft wheels make sure that your floor doesn't get scratched during cleaning and mean less noise when pulling the cleaner around.
 • Dustbag Full Indicator: Small display on the vacuum cleaner indicating when it's time to change bags.
 • Power regulation: Power regulation enables you to use the power you need. You can vacuum with a minimum disturbance and save energy.
 • Integrated parking slots: Easy to park the nozzle in both vertical and horizontal position.
 • Top handle: Large ergonomic carrying handle
 • Pipëz për dyshemetë e vështira: A floor nozzle specifically designed for highly efficient cleaning of all hardfloor types such as tiles, solid wood, linoleum, marble, etc.
 • Qese s-bag klasike për performancë afatgjatë: Qese s-bag klasike për performancë afatgjatë
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 80
 • Nominal wattage: 650
Instalimi
 • Ngjyra: E kuqe shalqiri
 • Wheels: Soft
 • Gjerësia mm: 416
 • Lartësia totale: 228
 • Thellësi mm: 287
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 5.3
Energjia
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 28
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 258 253
 • Family: VX4
 • Emërtimi i modelit: VX4-1-WR-A
 • Harxhimi i filtrimit: Washable H12 filter
 • Rrezja e veprimit: 7,5
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: Mekanik
 • Lloji i qeses së pluhurit: Qesja klasike S performanca e zgjatur
 • Madhësia e qeseve: 3
 • Dustbag supplied: 1+0
 • Indikatori i filtrit: Jo
 • Motorri i filtrit: Yes
 • Dysheme: DustPro™
 • Nozzle floor turbo: Mini turbo
 • Soft start function: Yes
 • Tubat: Teleskopike- Ngjyrë metali pa ndërhyrje
 • Akseorët e integruar: 2in1 crevice upholstery, Furça e pluhurit
 • Pulti i telekomandimit: Jo
 • Nozzle other: Hard Floor nozzle KC
 • Shpështjellës i kabullit: Po
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 258 253
 • Bar code: 7332543556465

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj