Odkurzacz EasyGo Vacuum Cleaner EEG42EB

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: EasyGo
 • Ngjyra: Ebony Black
 • Emërtimi i modelit: EEG42EB
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 28
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 80
 • Nominal wattage: 650
 • Harxhimi i filtrimit: Washable H12 filter
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Pastrues me qese me s-bag®: s-bag® … është qesja STANDARDE e fshesës. është kaq e thjeshtë – thjesht kujtoni s-bag®!
 • Indikatori i qeses plot: Ekran i vogël në fshesën me korrent që tregon kur është koha për të ndërruar qeset.
 • Vende parkimi të integruara: E lehtë për të parkuar pipëzën si në pozicionin vertikal dhe horizontal.
 • Power regulation: Rregullimi i fuqisë ju lejon të përdorni fuqinë që ju nevojitet. Ju mund të fshini me turbullimin minimal dhe të kurseni energji.
 • Rrota të buta: Rrota të buta sigurojnë që dyshemeja juaj të mos gërvishtet gjatë pastrimit dhe kjo nënkupton më pak zhurmë kur tërhiqni fshesën përreth.
 • Tub teleskopik: Rregullim teleskopik i gjatësisë së tubit për përdorim ergonomik dhe arritje të zgjatur sipas nevojës.
 • Dorezë e sipërme: Dorezë mbajtëse e madhe ergonomike.
 • Pipëz për dyshemetë e vështira: A floor nozzle specifically designed for highly efficient cleaning of all hardfloor types such as tiles, solid wood, linoleum, marble, etc.
 • Qese s-bag klasike për performancë afatgjatë: Qese s-bag klasike për performancë afatgjatë
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 80
 • Nominal wattage: 650
Instalimi
 • Ngjyra: Ebony Black
 • Wheels: Soft
 • Gjerësia mm: 416
 • Lartësia totale: 228
 • Thellësi mm: 287
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 5.09
Energjia
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 28
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 258 233
 • Family: EasyGo
 • Emërtimi i modelit: EEG42EB
 • Harxhimi i filtrimit: Washable H12 filter
 • Rrezja e veprimit: 7,5
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: Mekanik
 • Lloji i qeses së pluhurit: Qesja klasike S performanca e zgjatur
 • Madhësia e qeseve: 3
 • Dustbag supplied: 1+0
 • Indikatori i filtrit: Jo
 • Motorri i filtrit: Yes
 • Dysheme: DustPro™
 • Nozzle floor turbo: No
 • Soft start function: Yes
 • Tubat: Teleskopike- Ngjyrë metali pa ndërhyrje
 • Akseorët e integruar: 2in1 crevice upholstery, Furça e pluhurit
 • Pulti i telekomandimit: Jo
 • Nozzle other: Hard Floor nozzle KC
 • Shpështjellës i kabullit: Po
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 258 233
 • Bar code: 7332543556311

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj