Odkurzacz New UltraOne EUOC94DB

Përfitimet

Electrolux - Vacuum Cleaner - EUOC94DB

Quiet with Silent Air Technology™

Vacuum without disturbing anyone, thanks to our innovative Silent Air Technology™. The UltraOne has an improved, quiet hose, and the silent yet ultra efficient FlowMotion Extreme nozzle. As a result, it delivers a gentle 66 dB.

Electrolux - Vacuum Cleaner - EUOC94DB

Superior handling for a hassle-free clean

Lighter, more maneuverable, easier to store. Vacuuming is now hassle-free. With a Multi Room System™, 3 flexible parking clips, easy-to-change filter and 12m-long hose – the UltraOne is a pleasure to handle. It also features an Allergy Plus filter for a healthier home.

Electrolux - Vacuum Cleaner - EUOC94DB

FlowMotion™ 3-in-1 nozzle to easily clean tricky surfaces

Sofas, tight corners, awkward spots. Whatever vacuuming you need to do, with our FlowMotion™ 3-in-1 you'll always be well prepared. Swap easily between a brush, a crevice nozzle or an upholstery nozzle whenever you need to, then stow away inside your vacuum cleaner when done.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: New UltraOne
 • Ngjyra: Blu e thellë
 • Emërtimi i modelit: EUOC94DB
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 29.4
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 66
 • Nominal wattage: 700
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Allergy Plus filter
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Indikatori i qeses plot: Ekran i vogël në fshesën me korrent që tregon kur është koha për të ndërruar qeset.
 • Vende parkimi të integruara: E lehtë për të parkuar pipëzën si në pozicionin vertikal dhe horizontal.
 • 2 qese pluhuri: Një qese pluhuri në fshesën me korrent dhe një qese shtesë.
 • Power regulation: Rregullimi i fuqisë ju lejon të përdorni fuqinë që ju nevojitet. Ju mund të fshini me turbullimin minimal dhe të kurseni energji.
 • Rrota të buta: Rrota të buta sigurojnë që dyshemeja juaj të mos gërvishtet gjatë pastrimit dhe kjo nënkupton më pak zhurmë kur tërhiqni fshesën përreth.
 • AeroPro aluminium telescopic tube: Aluminium light weight tube with large cross section for optimal air flow. Wide and smooth air tight channels to maximize performance and minimize noise.
 • Parakolpe të buta: Për të parandaluar gërryerjen e mureve dhe mobiljeve.
 • Rrota lehtësisht të rrotullueshme: Rrota të buta lehtësisht të rrotullueshme me boshte metali që fshesa me korrent t'iu ndjekë lehtësisht. Ju drejtoni dhe fshesa ju ndjek.
 • s-bag® Ultra Long Performance with hygienic closure: To deliver top-tested cleaning performance. High filtration with excellent air flow. 5 litre capacity and hygienic closing system.
 • Dorezë e përparme dhe e sipërme: Dorezë e madhe mbajtëse ergonomike dhe kapje e lehtë për mbajtjen lart.
 • Pipëz për dyshemetë e vështira: A floor nozzle specifically designed for highly efficient cleaning of all hardfloor types such as tiles, solid wood, linoleum, marble, etc.
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 66
 • Nominal wattage: 700
Instalimi
 • Ngjyra: Blu e thellë
 • Wheels: Soft with caps
 • Gjerësia mm: 307
 • Lartësia totale: 255
 • Thellësi mm: 502
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 7,81
Energjia
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 29.4
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 258 525
 • Family: New UltraOne
 • Emërtimi i modelit: EUOC94DB
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Allergy Plus filter
 • Rrezja e veprimit: 12
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: Mekanik
 • Lloji i qeses së pluhurit: s-bag Ultra Long Performance
 • Madhësia e qeseve: 5
 • Dustbag supplied: 1+1
 • Indikatori i filtrit: Jo
 • Motorri i filtrit: Filtri i motorrit bazë Grille
 • Dysheme: FlowMotion (high)
 • Nozzle floor turbo: No
 • Soft start function: Yes
 • Tubat: Aeropro Telescopic
 • Akseorët e integruar: Aeropro 3in1
 • Pulti i telekomandimit: Jo
 • Nozzle other: AeroPro Parketto Pro
 • Shpështjellës i kabullit: I/e thjeshtë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 9
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 258 525
 • Bar code: 7332543776627

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj