Përfitimet

Electrolux - Vacuum Cleaner - PD82-8DB

SmartMode Technology. Automatic power regulation between floor and carpet

Powerful and intelligent vacuuming, like never before. The advanced SmartMode Technology detects the floor type and automatically adjusts the power to glide seamlessly from floor to carpet for optimal results.

Electrolux - Vacuum Cleaner - PD82-8DB

PureSound System. Uniquely silent on all floors, as low as 57 dB(A)*

Experience a peaceful clean with PureSound System. The innovative combination of the motor, sealed system and nozzle design means that vacuum cleaning is now silent, on all floors. Vacuum freely without disturbing people around you. *As measured in accordance with Commission Regulation (EU) No 666/2013 of 8 July 2013.

Electrolux - Vacuum Cleaner - PD82-8DB

OneGo Power Clean Nozzle for superior pick up no matter the floor type

The all-new OneGo Power Clean Nozzle design enables a superior pick up of all particles, big or small, no matter the floor type. Shaped to clean your floors in one smooth motion.

Electrolux - Vacuum Cleaner - PD82-8DB

55% recycled. 100% durable

We’ve taken a mindful approach to our planet and created a vacuum cleaner from 55% recycled material. Without compromising on quality, PURE D8.2 is the sustainable choice.

Electrolux - Vacuum Cleaner - PD82-8DB

Move smoothly with the balanced carrying handle

Comfortably pick up your vacuum cleaner with the specially designed carrying handle. It has been placed in the centre, so the weight is spread evenly. Designed for balanced lifting.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: Pure D8
 • Ngjyra: Denim Blue
 • Emërtimi i modelit: PD82-8DB
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 21.8
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 57
 • Nominal wattage: 500
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter 12
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Pastrues me qese me s-bag®: s-bag® … është qesja STANDARDE e fshesës. është kaq e thjeshtë – thjesht kujtoni s-bag®!
 • Indikatori i qeses plot: Ekran i vogël në fshesën me korrent që tregon kur është koha për të ndërruar qeset.
 • Vende parkimi të integruara: E lehtë për të parkuar pipëzën si në pozicionin vertikal dhe horizontal.
 • Dorezë e lëvizshme: Ultrasilencer ka një dorezë të lëvizshme për mbartshmëri të përmirësuar.
 • 2 qese pluhuri: Një qese pluhuri në fshesën me korrent dhe një qese shtesë.
 • Remote control: Regulates suction power from touch buttons in the handle
 • Rrota të buta: Rrota të buta sigurojnë që dyshemeja juaj të mos gërvishtet gjatë pastrimit dhe kjo nënkupton më pak zhurmë kur tërhiqni fshesën përreth.
 • Parakolpe të buta: Për të parandaluar gërryerjen e mureve dhe mobiljeve.
 • Rrota lehtësisht të rrotullueshme: Rrota të buta lehtësisht të rrotullueshme me boshte metali që fshesa me korrent t'iu ndjekë lehtësisht. Ju drejtoni dhe fshesa ju ndjek.
 • AeroPro 3-in-1 tool: With the AeroPro™ 3-in-1 you will get a multi-functional nozzle featuring a brush, crevice nozzle and an upholstery nozzle in one handy tool. And when it is no longer needed the nozzle can easily be stowed away inside the vacuum cleaner, meaning it’s always at hand.
 • Dorezë e përparme dhe e sipërme: Dorezë e madhe mbajtëse ergonomike dhe kapje e lehtë për mbajtjen lart.
 • Pipëz për dyshemetë e vështira: A floor nozzle specifically designed for highly efficient cleaning of all hardfloor types such as tiles, solid wood, linoleum, marble, etc.
 • Qese s-bag klasike për performancë afatgjatë: Qese s-bag klasike për performancë afatgjatë
 • Power regulation with remote control on handle: Power regulation with remote control on handle
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 57
 • Nominal wattage: 500
Instalimi
 • Ngjyra: Denim Blue
 • Wheels: Soft with caps
 • Gjerësia mm: 300
 • Lartësia totale: 238
 • Thellësi mm: 442
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 6.83
Energjia
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 21.8
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 258 497
 • Family: Pure D8
 • Emërtimi i modelit: PD82-8DB
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter 12
 • Rrezja e veprimit: 12
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: Electronic
 • Lloji i qeses së pluhurit: Qesja klasike S performanca e zgjatur
 • Madhësia e qeseve: 3,5
 • Dustbag supplied: 1+1
 • Indikatori i filtrit: Jo
 • Motorri i filtrit: Filtri i motorrit bazë
 • Dysheme: OneGo Power Clean nozzle
 • Nozzle floor turbo: No
 • Soft start function: Yes
 • Tubat: Aeropro telescopic DGA _36mm
 • Akseorët e integruar: Asnjë
 • Pulti i telekomandimit: Po
 • Nozzle other: AeroPro Parketto Pro GGM
 • Shpështjellës i kabullit: I/e thjeshtë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 9
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 258 497
 • Bar code: 7332543693924

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj