Odkurzacz EasyGo Vacuum Cleaner TOEG44PBM

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: EasyGo
 • Ngjyra: Pool Blue Metalic
 • Emërtimi i modelit: TOEG44PBM
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 28
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 80
 • Nominal wattage: 650
 • Harxhimi i filtrimit: Washable H12 filter
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Hard floor nozzle: This hard floor nozzle ensure the best cleaning result on hard surfaces like tiles and parquets.
 • Soft-wheels: Soft wheels make sure that your floor doesn't get scratched during cleaning and mean less noise when pulling the cleaner around.
 • Pipëz Turbo: The turbo nozzle which deep-cleans carpets with an air-driven rotating brush
 • Pipëz për dyshemetë e vështira: A floor nozzle specifically designed for highly efficient cleaning of all hardfloor types such as tiles, solid wood, linoleum, marble, etc.
 • Qese s-bag klasike për performancë afatgjatë: Qese s-bag klasike për performancë afatgjatë
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 80
 • Nominal wattage: 650
Instalimi
 • Ngjyra: Pool Blue Metalic
 • Wheels: Soft
 • Gjerësia mm: 416
 • Lartësia totale: 228
 • Thellësi mm: 287
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 5.75
Energjia
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 28
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 258 248
 • Family: EasyGo
 • Emërtimi i modelit: TOEG44PBM
 • Harxhimi i filtrimit: Washable H12 filter
 • Rrezja e veprimit: 7,5
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: Mekanik
 • Lloji i qeses së pluhurit: Qesja klasike S performanca e zgjatur
 • Madhësia e qeseve: 3
 • Dustbag supplied: 1+0
 • Indikatori i filtrit: Jo
 • Motorri i filtrit: Yes
 • Dysheme: DustPro™
 • Nozzle floor turbo: Turbo nozzle KC
 • Soft start function: Yes
 • Tubat: Teleskopike- Ngjyrë metali pa ndërhyrje
 • Akseorët e integruar: 2in1 crevice upholstery, Furça e pluhurit
 • Pulti i telekomandimit: Jo
 • Nozzle other: Hard Floor nozzle KC
 • Shpështjellës i kabullit: Po
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 258 248
 • Bar code: 7332543556472

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj