Odkurzacz EasyGo Vacuum Cleaner TOEG41CB

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: EasyGo
 • Ngjyra: Clear Blue
 • Emërtimi i modelit: TOEG41CB
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 28
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 80
 • Nominal wattage: 650
 • Harxhimi i filtrimit: Washable H12 filter
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Soft-wheels: Soft wheels make sure that your floor doesn't get scratched during cleaning and mean less noise when pulling the cleaner around.
 • Qese s-bag klasike për performancë afatgjatë: Qese s-bag klasike për performancë afatgjatë
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 80
 • Nominal wattage: 650
Instalimi
 • Ngjyra: Clear Blue
 • Wheels: Soft
 • Gjerësia mm: 416
 • Lartësia totale: 228
 • Thellësi mm: 287
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 4.9
Energjia
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 28
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 258 244
 • Family: EasyGo
 • Emërtimi i modelit: TOEG41CB
 • Harxhimi i filtrimit: Washable H12 filter
 • Rrezja e veprimit: 7,5
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: Mekanik
 • Lloji i qeses së pluhurit: Qesja klasike S performanca e zgjatur
 • Madhësia e qeseve: 3
 • Dustbag supplied: 1+0
 • Indikatori i filtrit: Jo
 • Motorri i filtrit: Yes
 • Dysheme: DustPro™
 • Nozzle floor turbo: No
 • Soft start function: Yes
 • Tubat: Teleskopike- Ngjyrë metali pa ndërhyrje
 • Akseorët e integruar: 2in1 crevice upholstery, Furça e pluhurit
 • Pulti i telekomandimit: Jo
 • Nozzle other: None
 • Shpështjellës i kabullit: Po
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 258 244
 • Bar code: 7332543556366

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj