Odkurzacz Pure D9 Vacuum Cleaner PD91-ANIMA

Electrolux - Vacuum Cleaner - PD91-ANIMA

Outstanding cleaning performance

Optimised airflow technology together with the large capacity bin provide outstanding cleaning performance for longer.* *Top carpet pick-up > 91% acc to measuring standard EN 60312-1, combined with lowest air flow drop over time as the bag fills up, compared to Pure D8.2 and UltraOne

Electrolux - Vacuum Cleaner - PD91-ANIMA

Intelligent cleaning

Powerful and intelligent vacuuming, like never before. The advanced Auto ModeTechnology detects the floor type and automatically adjusts the power to glide seamlessly from floor to carpet for optimal results.

Electrolux - Vacuum Cleaner - PD91-ANIMA

Hygienic change of bag

The 5 litre S-bag® closes tightly to prevent dust escaping. When it's time to change the bag, just click it out using the innovative CleanLift handle - easy and hygienic.

Electrolux - Vacuum Cleaner - PD91-ANIMA

Smooth XL wheel maneuverability

Vacuuming made easy with rubber-coated XL wheels to go anywhere. Improving maneuverability and protecting all your surfaces.

Electrolux - Vacuum Cleaner - PD91-ANIMA

Sealed filtration system

For a cleaner home environment - advanced filtration system captures up to 99.9% of microdust and re-emits clean air back into your home.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: Pure D9
 • Ngjyra: Chili Red
 • Emërtimi i modelit: PD91-ANIMA
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 21.3
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 69
 • Nominal wattage: 550
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter E12
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Pastrues me qese me s-bag®: s-bag® … është qesja STANDARDE e fshesës. është kaq e thjeshtë – thjesht kujtoni s-bag®!
 • Indikatori i qeses plot: Ekran i vogël në fshesën me korrent që tregon kur është koha për të ndërruar qeset.
 • Vende parkimi të integruara: E lehtë për të parkuar pipëzën si në pozicionin vertikal dhe horizontal.
 • 2 qese pluhuri: Një qese pluhuri në fshesën me korrent dhe një qese shtesë.
 • Remote control: Regulates suction power from touch buttons in the handle
 • Rrota të buta: Rrota të buta sigurojnë që dyshemeja juaj të mos gërvishtet gjatë pastrimit dhe kjo nënkupton më pak zhurmë kur tërhiqni fshesën përreth.
 • AeroPro aluminium telescopic tube: Aluminium light weight tube with large cross section for optimal air flow. Wide and smooth air tight channels to maximize performance and minimize noise.
 • Parakolpe të buta: Për të parandaluar gërryerjen e mureve dhe mobiljeve.
 • Rrota lehtësisht të rrotullueshme: Rrota të buta lehtësisht të rrotullueshme me boshte metali që fshesa me korrent t'iu ndjekë lehtësisht. Ju drejtoni dhe fshesa ju ndjek.
 • Dorezë e përparme dhe e sipërme: Dorezë e madhe mbajtëse ergonomike dhe kapje e lehtë për mbajtjen lart.
 • Power regulation with remote control on handle: Power regulation with remote control on handle
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 69
 • Nominal wattage: 550
Instalimi
 • Ngjyra: Chili Red
 • Wheels: Soft with caps
 • Gjerësia mm: 305
 • Lartësia totale: 240
 • Thellësi mm: 510
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 9.05
Energjia
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 21.3
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 940 612
 • Family: Pure D9
 • Emërtimi i modelit: PD91-ANIMA
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter E12
 • Rrezja e veprimit: 12
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: Electronic
 • Lloji i qeses së pluhurit: s-bag anti-odour
 • Madhësia e qeseve: 5
 • Dustbag supplied: 1+1
 • Indikatori i filtrit: Po
 • Motorri i filtrit: Filtri i motorrit bazë Grille
 • Dysheme: FlowMotion LED
 • Nozzle floor turbo: Aeropro Turbo
 • Soft start function: Yes
 • Tubat: Aeropro telescopic DGA
 • Akseorët e integruar: Aeropro 3in1
 • Pulti i telekomandimit: Po
 • Nozzle other: AeroPro Mini Turbo
 • Shpështjellës i kabullit: I/e thjeshtë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 9
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 940 612
 • Bar code: 7332543579242

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj