Përfitimet

Electrolux - Vacuum Cleaner - PD91-4DB

Outstanding cleaning performance

Optimised airflow technology together with the large capacity bin provide outstanding cleaning performance for longer.* *Top carpet pick-up > 91% acc to measuring standard EN 60312-1, combined with lowest air flow drop over time as the bag fills up, compared to Pure D8.2 and UltraOne

Electrolux - Vacuum Cleaner - PD91-4DB

Hygienic change of bag

The 5 litre S-bag® closes tightly to prevent dust escaping. When it's time to change the bag, just click it out using the innovative CleanLift handle - easy and hygienic.

Electrolux - Vacuum Cleaner - PD91-4DB

Smooth XL wheel maneuverability

Vacuuming made easy with rubber-coated XL wheels to go anywhere. Improving maneuverability and protecting all your surfaces.

Electrolux - Vacuum Cleaner - PD91-4DB

Sealed filtration system

For a cleaner home environment - advanced filtration system captures up to 99.9% of microdust and re-emits clean air back into your home.

Electrolux - Vacuum Cleaner - PD91-4DB

Additional 3-in-1 nozzle stored onboard

Always within reach, the 3-in-1 nozzle is stored built-in to the vacuum and easy to access when cleaning delicate surfaces, crevices and hard to reach places.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: Pure D9
 • Ngjyra: Denim blue
 • Emërtimi i modelit: PD91-4DB
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 21.1
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 69
 • Nominal wattage: 550
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter 12
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Indikatori i qeses plot: Ekran i vogël në fshesën me korrent që tregon kur është koha për të ndërruar qeset.
 • Vende parkimi të integruara: E lehtë për të parkuar pipëzën si në pozicionin vertikal dhe horizontal.
 • 2 qese pluhuri: Një qese pluhuri në fshesën me korrent dhe një qese shtesë.
 • Power regulation: Rregullimi i fuqisë ju lejon të përdorni fuqinë që ju nevojitet. Ju mund të fshini me turbullimin minimal dhe të kurseni energji.
 • Rrota të buta: Rrota të buta sigurojnë që dyshemeja juaj të mos gërvishtet gjatë pastrimit dhe kjo nënkupton më pak zhurmë kur tërhiqni fshesën përreth.
 • Parakolpe të buta: Për të parandaluar gërryerjen e mureve dhe mobiljeve.
 • Rrota lehtësisht të rrotullueshme: Rrota të buta lehtësisht të rrotullueshme me boshte metali që fshesa me korrent t'iu ndjekë lehtësisht. Ju drejtoni dhe fshesa ju ndjek.
 • s-bag® Ultra Long Performance with hygienic closure: To deliver top-tested cleaning performance. High filtration with excellent air flow. 5 litre capacity and hygienic closing system.
 • Dorezë e përparme dhe e sipërme: Dorezë e madhe mbajtëse ergonomike dhe kapje e lehtë për mbajtjen lart.
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 69
 • Nominal wattage: 550
Instalimi
 • Ngjyra: Denim blue
 • Wheels: Soft with caps
 • Gjerësia mm: 305
 • Lartësia totale: 240
 • Thellësi mm: 510
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 7.42
Energjia
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 21.1
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 258 357
 • Family: Pure D9
 • Emërtimi i modelit: PD91-4DB
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter 12
 • Rrezja e veprimit: 12
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: Electronic
 • Lloji i qeses së pluhurit: s-bag Ultra Long Performance
 • Madhësia e qeseve: 5
 • Dustbag supplied: 1+1
 • Indikatori i filtrit: Jo
 • Motorri i filtrit: Filtri i motorrit bazë Grille
 • Dysheme: Flow Motion
 • Nozzle floor turbo: No
 • Soft start function: Yes
 • Tubat: Aeropro telescopic DGA _36mm
 • Akseorët e integruar: Aeropro 3in1
 • Pulti i telekomandimit: Jo
 • Nozzle other: None
 • Shpështjellës i kabullit: I/e thjeshtë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 9
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 258 357
 • Bar code: 7332543579211

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj