Odkurzacz PowerForce Vacuum Cleaner EPF62IS

Electrolux - Vacuum Cleaner - EPF62IS

360° Motion Technology™ to easily reach around corners

All the small things we have in our homes give us a homey feel, but also make it hard to clean. That's why the the PowerForce™ is equipped with small rotating wheels that are ideal for vacuuming around objects and reaching otherwise hardly accessible areas with ease.

Electrolux - Vacuum Cleaner - EPF62IS

180° Access™ Lid for full access and a fast dust bag exchange

Make emptying your dustbag effortless, fast and clean. The 180° access lid gives you full access to the body of the vacuum, letting you replace your dust bag in a matter of seconds.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: PowerForce
 • Ngjyra: Iris Sky
 • Emërtimi i modelit: EPF62IS
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 27.5
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 76
 • Nominal wattage: 700
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter 12
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Pastrues me qese me s-bag®: s-bag® … është qesja STANDARDE e fshesës. është kaq e thjeshtë – thjesht kujtoni s-bag®!
 • Indikatori i qeses plot: Ekran i vogël në fshesën me korrent që tregon kur është koha për të ndërruar qeset.
 • Vende parkimi të integruara: E lehtë për të parkuar pipëzën si në pozicionin vertikal dhe horizontal.
 • Power regulation: Rregullimi i fuqisë ju lejon të përdorni fuqinë që ju nevojitet. Ju mund të fshini me turbullimin minimal dhe të kurseni energji.
 • Tub teleskopik: Rregullim teleskopik i gjatësisë së tubit për përdorim ergonomik dhe arritje të zgjatur sipas nevojës.
 • Parakolpe të buta: Për të parandaluar gërryerjen e mureve dhe mobiljeve.
 • Doreza e përparme: Mbajtëse për kapje të lehtë lart.
 • Pipëz për dyshemetë e vështira: A floor nozzle specifically designed for highly efficient cleaning of all hardfloor types such as tiles, solid wood, linoleum, marble, etc.
 • Qese s-bag klasike për performancë afatgjatë: Qese s-bag klasike për performancë afatgjatë
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 76
 • Nominal wattage: 700
Instalimi
 • Ngjyra: Iris Sky
 • Wheels: Small rotating
 • Gjerësia mm: 293
 • Lartësia totale: 238
 • Thellësi mm: 441
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 6.01
Energjia
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 27.5
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 940 449
 • Family: PowerForce
 • Emërtimi i modelit: EPF62IS
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter 12
 • Rrezja e veprimit: 9
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: Mekanik
 • Lloji i qeses së pluhurit: Qesja klasike S performanca e zgjatur
 • Madhësia e qeseve: 3,5
 • Dustbag supplied: 1+0
 • Indikatori i filtrit: Jo
 • Motorri i filtrit: Filtri i motorrit bazë
 • Dysheme: DustPro
 • Nozzle floor turbo: No
 • Soft start function: Yes
 • Tubat: Telescopic-Metal Painted without Interlocking
 • Akseorët e integruar: Asnjë
 • Pulti i telekomandimit: Jo
 • Nozzle other: Parketto Pro without interlock
 • Shpështjellës i kabullit: Po
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 6
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 940 449
 • Bar code: 7332543554225

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj