Odkurzacz bezprzewodowy WELL Q6 WQ61-46DB

Përfitimet

Electrolux - Cordless Sticks - WQ61-46DB

Uncompromised cleaning performance*, for longer.

Axial cyclonic technology ensures uncompromised performance throughout the clean, even while the dust bin fills up.

*Maintains 99% of initial cleaning performance as the bin fills up acc to IEC 62885-2 edition 1.0: 5.1, 5.7 & 5.9 on max power setting. **Measured on eco mode

Electrolux - Cordless Sticks - WQ61-46DB

Ergonomic design, for all-round cleaning comfort.

The Well Q6's ergonomic design design with easy-grip handle and low weight distribution makes cleaning lighter in hand for more comfortable floor cleaning. While the dual-grip handheld ensures comfortable cleaning above the floor, and when reaching high.

Electrolux - Cordless Sticks - WQ61-46DB

Five-step air filtration

The 5-step filtration system with E10 filter material removes up to ***99.99% >1µm microdust particles, for a perfectly clean home environment.

***Tested according to ISO16890.

Electrolux - Cordless Sticks - WQ61-46DB

Cleaning accessories stored onboard.

The dusting brush and crevice tool make sure you can get into every corner without having to reach for other equipment. When not in use, they're stored on the vacuum itself, so you'll have the right tool for every job.

Electrolux - Cordless Sticks - WQ61-46DB

Automatic Brush Roll Clean.

Cleaning the brush roll has never been easier. The simple press of the button automatically clears and vacuums up any hair or fibers tangled in the brush roll.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: WELL Q6
 • Running time High Speed: 13
 • Running time Low Speed: 45
 • Lloji i filtrimit: Washable Progressive filter
 • Voltazhi: 18
 • Zhurma: 79
 • Koha e karikimit orë: 4,5
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Pa kabull, E rikarikueshme: Fshesë e vënë në punë me bateri të rikarikueshme. Portabël dhe e përshtatshme për pastrim të lehtë e të shpejtë.
 • Rulon furçe i lëvizshëm: Me një shtypje të lehtë butoni, ruloni i furçës lirohet për të lehtësuar pastrimin e rulonit të furçës.
 • Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance: Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance
 • DustSpotter™ LED lights: Easily discover every tiny crumb with the DustSpotter™ LED lights.
 • Self-standing design: Is the phone ringing or do you need a pause? Just park the product anywhere, anytime.
 • LED Headlights in the nozzle: The very cool LED headlights light up the floor while cleaning - so you don’t miss a thing!
 • Cyclonic filter system: A more powerful motor fan and the 50% bigger, pleated filter with double filtration improve the performance of your Ultrapower.
 • BrushRollClean™ technology: We know how annoying it is when hair and fibers get stuck in the brush roll. With this unique function, the brush roll gets cleaned simply by pressing the pedal on top of the nozzle.
Performanca
 • Running time High Speed: 13
 • Running time Low Speed: 45
 • Zhurma: 79
 • Koha e karikimit orë: 4,5
Instalimi
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 3.36
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Lartësia: 110,5
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Gjatësia: 25,5
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Gjërësia: 14
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Lartësia: 44
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Gjërësia: 11
 • Ngjyra: Denim Blue
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 277 521
 • Family: WELL Q6
 • Lloji i filtrimit: Washable Progressive filter
 • Voltazhi: 18
 • Vëllimi i kompartimentit të pluhurit: 0,3
 • Lloji i baterisë së telefonit: Li-ion
 • Battery cells nø of: 6
 • Capacity mAh: 2100
 • Ruajtja: Mbajtësja e karikimit
 • Furça e fuqisë: Asnjë
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Gjatësia: 13
 • Integrated accessories other: Telescopic tube, Delicate brush, Angled dusting brush
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 277 521
 • EAN: 7332543723195

Produktet e tjera

Electrolux - Cordless Sticks - EERC70EB
Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Classic

Superior cordless cleaning with ease featuring 2 in 1 versatility and 180° EasySteer™ maneuverability.

Electrolux - Cordless Sticks - PQ91-ANIMA
Odkurzacz bezprzewodowy Pure Q9

The light in hand, powerful 2 in 1 vacuum designed to take the effort out of cleaning.

Electrolux - Cordless Sticks - EERC70IW
Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Classic

Superior cordless cleaning with ease featuring 2 in 1 versatility and 180° EasySteer™ maneuverability.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj