Odkurzacz bezprzewodowy HYGIENIC 800 EP81HB25SH

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: HYGIENIC 800
 • Running time High Speed: 6
 • Running time Low Speed: 35
 • Lloji i filtrimit: Double Filtration
 • Voltazhi: 25.2
 • Zhurma: 79
 • Koha e karikimit orë: 2,5
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Rulon furçe i lëvizshëm: Me një shtypje të lehtë butoni, ruloni i furçës lirohet për të lehtësuar pastrimin e rulonit të furçës.
 • Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance: Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance
 • DustSpotter™ LED lights: Easily discover every tiny crumb with the DustSpotter™ LED lights.
 • Snap Clean Filter function: The convenient snap clean function allows for easy maintenance and helps you keep your Ergorapido in best shape.
 • LED Headlights in the nozzle: The very cool LED headlights light up the floor while cleaning - so you don’t miss a thing!
 • Cyclonic filter system: A more powerful motor fan and the 50% bigger, pleated filter with double filtration improve the performance of your Ultrapower.
 • BrushRollClean™ technology: We know how annoying it is when hair and fibers get stuck in the brush roll. With this unique function, the brush roll gets cleaned simply by pressing the pedal on top of the nozzle.
Performanca
 • Running time High Speed: 6
 • Running time Low Speed: 35
 • Zhurma: 79
 • Koha e karikimit orë: 2,5
Instalimi
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 6,45
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Lartësia: 115
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Gjatësia: 25
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Gjërësia: 25
 • Ngjyra: Shell White
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 402 025
 • Family: HYGIENIC 800
 • Lloji i filtrimit: Double Filtration
 • Voltazhi: 25.2
 • Lloji i baterisë së telefonit: Li-ion
 • Battery cells nø of: 10
 • Capacity mAh: 2500
 • Ruajtja: Stand w/o charging of extra battery pack
 • Furça e fuqisë: Asnjë
 • Integrated accessories other: Delicate dusting brush, Angled joint
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 402 025
 • EAN: 7332543778263

Produktet e tjera

Electrolux - Cordless Sticks - EERC70EB
Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Classic

Superior cordless cleaning with ease featuring 2 in 1 versatility and 180° EasySteer™ maneuverability.

Electrolux - Cordless Sticks - PQ91-ANIMA
Odkurzacz bezprzewodowy Pure Q9

The light in hand, powerful 2 in 1 vacuum designed to take the effort out of cleaning.

Electrolux - Cordless Sticks - EERC70IW
Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Classic

Superior cordless cleaning with ease featuring 2 in 1 versatility and 180° EasySteer™ maneuverability.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj