ES52C212XN

Electrolux 500 Cordless cleaner 2in1 pa çantë Ocean Green 50mins

Pastruesi pa kordon 500 jep rendiment tё shkёlqyer me njё dizajn ergonomik tё lehtё pёr t’u pёrdorur. Njёsia e dorёs dhe aksesorёt janё tё heqshёm, duke siguruar se pastrimi i pёrshtatshёm içcdo sipёrfaqeje ёshtё pa probleme. Tё gjithё modelet janё prodhuar nё mёnyrё tё qёndrueshme me plastikё tё ricikluar.*
*Pёrmbajtja e plastikёs sё ricikluar nё % ndryshon nga 64-74% anembanё modeleve tё pastruesve pa kordon tё Electrolux 500.
Koha e punes50
Zhurma dB(A)79
Peshë (kg)3.05
MagazinimitQëndrim karikimi
Gama Green
Gama Green
Grykë me LED
Grykë me LED
Lloji i dyshemesë
Lloji i dyshemesë
Electrolux - Cordless Sticks - ES52C212XN
Pastroni lloje tё ndryshёm tё dyshemeve me njё frymё.  

I pajisur me grykёn pёr shumё sipёrfaqe PowerPro pёr rezultat mё tё mirё nё qilim dhe grykёn PowerPro pёr dysheme tё fortё qё jep deri nё 100% thithje tё pluhrit nё tё çara.*​

*Bazuar nё teste tё brendshme sipas IEC 62 885-4.
Electrolux - Cordless Sticks - ES52C212XN
Ruan performancёn edhe ndёrsa mbushet koshi i pluhrit*

Kёnaquni me performancё pa kompromis gjatё gjithё procesit tё pastrimit. Koshi i pluhrit me dizajn tё ri siguron se edhe ndёrsa mblidhen mё shumё grimca, performanca qё zgjat* ёshtё e garantuar​

*Ruan 99% tё performancёs fillestare tё pastrimit ndёrsa mbushet koshi i pluhrit sipas IEC 62885-2 edicioni 1.0: 5,1, 5,7 & 5,9 nё cilёsimin maksimal tё energjisё ​
Electrolux - Cordless Sticks - ES52C212XN
Pastrim i shpejtё, i leverdisshёm me njёsinё e heqshme 2-nё-1

Pёrjetoni njё pastues tё rehatshёm, tё pёrshtatshёm me njё dizajn tё shkёlqyeshёm ergonomik. Njёsia e dorёs hiqet lehtёsisht nga tubi pёr pastrim tё shpejtё tё zonave ose vendeve qё janё tё vёshtirё pёr t’u arritur

Electrolux - Cordless Sticks - ES52C212XN
Deri nё 50 minuta tё kohёs sё punёs* pёr pastrim tё vazhdueshёm, tё leverdisshёm

Pastroni tё gjithё shtёpinё me njё karikim. Pёrjetoni deri nё 50 minuta tё kohёs sё punёs* me njё bateri tё plotё dhe kёnaquni me pastrim tё vazhdueshёm, tё leverdisshёm çdo herё.

*Teste tё brendshme nё njёsinё qё mbahet me dorё nё regjimin e shpejtёsisё minimale sipas IEC 62885-4 ku nё tub ndizet regjimi i shpejtёsisё minimale. Njёsia qё mbahet me dorё hiqet dhe matja bёhet nё njёsinё qё mbahet me dorё.​
Electrolux - Cordless Sticks - ES52C212XN
Ruan ajёr mё tё pastёr dhe shtёpi mё tё shёndetshme ndёrsa pastroni.

Heq deri nё 99% tё grimcave tё mikro-pluhrit* pёr ajёr mё tё pastёr dhe shtёpi mё tё shёndetshme ndёrsa pastroni.

*Heq deri nё 99% tё grimcave tё mikro-pluhurit tё madhёsive 0,3-10 µm bazuar nё teste tё brendshme sipas EN60312-1:2017.​​
woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje