Odkurzacz bezprzewodowy Pure Q9 PQ91-ANIMS

Përfitimet

Electrolux - Cordless Sticks - PQ91-ANIMS

Grab & Go Charging

Glides from charge to use and back to charge effortlessly.

Electrolux - Cordless Sticks - PQ91-ANIMS

No loss of performance*

Enjoy full performance throughout the entire clean even with the dust bin filling up.* *measured with dust container loaded with DMT (standard test) dust,  acc to IEC 5.1, 5,7 & 5.9 on max power setting

Electrolux - Cordless Sticks - PQ91-ANIMS

Full performance - half the sound**

Hand held unit is designed for maximum noise reduction, with a combination of smooth airflow design and muted exhaust. ** The handheld design reduces the sound power by half. 3 dB(A) reduction versus conventional handheld vacuum cleaner design such as ERGORAPIDO ®, measured acc to ISO 3743.

Electrolux - Cordless Sticks - PQ91-ANIMS

Exceptional run-time

Up to 55 minutes run time (Min mode)

Electrolux - Cordless Sticks - PQ91-ANIMS

Brush Roll Clean

The simple press of a button clears all hairs and fibers.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: Pure Q9
 • Running time High Speed: 15
 • Running time Low Speed: 55
 • Lloji i filtrimit: Washable Progressive filter
 • Voltazhi: 25.2
 • Zhurma: 76
 • Koha e karikimit orë: 4
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Rulon furçe i lëvizshëm: Me një shtypje të lehtë butoni, ruloni i furçës lirohet për të lehtësuar pastrimin e rulonit të furçës.
 • Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance: Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance
 • DustSpotter™ LED lights: Easily discover every tiny crumb with the DustSpotter™ LED lights.
 • Self-standing design: Is the phone ringing or do you need a pause? Just park the product anywhere, anytime.
 • LED Headlights in the nozzle: The very cool LED headlights light up the floor while cleaning - so you don’t miss a thing!
 • Cyclonic filter system: A more powerful motor fan and the 50% bigger, pleated filter with double filtration improve the performance of your Ultrapower.
 • BrushRollClean™ technology: We know how annoying it is when hair and fibers get stuck in the brush roll. With this unique function, the brush roll gets cleaned simply by pressing the pedal on top of the nozzle.
Performanca
 • Running time High Speed: 15
 • Running time Low Speed: 55
 • Zhurma: 76
 • Koha e karikimit orë: 4
Instalimi
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 3.74
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Lartësia: 110,15
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Gjatësia: 25,61
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Gjërësia: 13,16
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Lartësia: 47.5
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Gjërësia: 12.3
 • Ngjyra: Shale Grey
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 277 690
 • Family: Pure Q9
 • Lloji i filtrimit: Washable Progressive filter
 • Voltazhi: 25.2
 • Vëllimi i kompartimentit të pluhurit: 0.3
 • Lloji i baterisë së telefonit: Li-ion
 • Battery cells nø of: 7
 • Capacity mAh: 2100
 • Ruajtja: Mbajtësja e karikimit
 • Furça e fuqisë: Asnjë
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Gjatësia: 11
 • Integrated accessories other: delicate brush
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 277 690
 • EAN: 7332543771486

Produktet e tjera

Electrolux - Cordless Sticks - EERC70EB
Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Classic

Superior cordless cleaning with ease featuring 2 in 1 versatility and 180° EasySteer™ maneuverability.

Electrolux - Cordless Sticks - PQ91-ANIMA
Odkurzacz bezprzewodowy Pure Q9

The light in hand, powerful 2 in 1 vacuum designed to take the effort out of cleaning.

Electrolux - Cordless Sticks - EERC70IW
Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Classic

Superior cordless cleaning with ease featuring 2 in 1 versatility and 180° EasySteer™ maneuverability.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj