Odkurzacz bezprzewodowy PURE F9 Cordless Sticks PF91-ANIMA

Electrolux - Cordless Sticks - PF91-ANIMA

The best of both worlds

A cordless that leaves your home spotless on a single charge with the performance of a traditional vacuum cleaner.* *Cleans up to 80 m2 floor on max power setting on one charge and fulfils the Commission Regulation (EU) No 666/2013 on ecodesign requirements for corded vacuum cleaners on carpets.

Electrolux - Cordless Sticks - PF91-ANIMA

Unrivalled versatility

With the unique flexible main unit, you have the versatility to clean every inch of your home - from underneath low furniture to the high corners of your ceiling. The Pure F9 is adaptable to all surfaces and furnishings in your home, thanks to its integrated pull out hose and the 3-in-1 smart tool.

Electrolux - Cordless Sticks - PF91-ANIMA

Ergonomic design

A perfect height for all, with Pure F9's telescopic tube, the height can be adjusted to your comfort. With the unique flexible main unit and its low centre of gravity the Pure F9 is light in hand and easy to maneuver, a precisely balanced cleaner.

Electrolux - Cordless Sticks - PF91-ANIMA

Animal Kit

Remove unwanted pet hair from upholstered surfaces & stairs, with the powerful motorised pet nozzle. The delicate nozzle with rubber grippers grips pet hairs and removes fine particles from delicate surfaces without damage. Our 5 step cyclonic technology seals in fine dust, pet hair and purifies exhaust air with > 98,6% micro-dust filtration.** **Average filtration efficiency for particles 0,3-2.5 µm measured with the IEC 60312- 1 test method.

Auto Function

Intelligent power and performance. With Pure F9's Auto Function the advanced electronics will automatically adjust the airflow and suction, to suit the surface you are cleaning & to optimize dust pick-up.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: PURE F9
 • Running time High Speed: 17
 • Running time Low Speed: 60
 • Lloji i filtrimit: Washable Progressive filter
 • Voltazhi: 36
 • Zhurma: 82
 • Koha e karikimit orë: 6
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Rulon furçe i lëvizshëm: Me një shtypje të lehtë butoni, ruloni i furçës lirohet për të lehtësuar pastrimin e rulonit të furçës.
 • Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance: Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance
 • DustSpotter™ LED lights: Easily discover every tiny crumb with the DustSpotter™ LED lights.
 • Self-standing design: Is the phone ringing or do you need a pause? Just park the product anywhere, anytime.
 • LED Headlights in the nozzle: The very cool LED headlights light up the floor while cleaning - so you don’t miss a thing!
 • Cyclonic filter system: A more powerful motor fan and the 50% bigger, pleated filter with double filtration improve the performance of your Ultrapower.
Performanca
 • Running time High Speed: 17
 • Running time Low Speed: 60
 • Zhurma: 82
 • Koha e karikimit orë: 6
Instalimi
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 5.69
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Lartësia: 84,4-120
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Gjatësia: 21,5
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Gjërësia: 24,9
 • Ngjyra: Chili red metallic
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 279 104
 • Family: PURE F9
 • Lloji i filtrimit: Washable Progressive filter
 • Voltazhi: 36
 • Vëllimi i kompartimentit të pluhurit: 0,7
 • Lloji i baterisë së telefonit: Li-ion
 • Battery cells nø of: 10
 • Capacity mAh: 2500
 • Ruajtja: Mbajtësja e karikimit
 • Furça e fuqisë: Asnjë
 • Integrated accessories other: Pet nozzle, Angle tube, Delicate nozzle
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 279 104
 • EAN: 7332543595068

Produktet e tjera

Electrolux - Cordless Sticks - EERC70EB
Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Classic Cordless Sticks

Superior cordless cleaning with ease featuring 2 in 1 versatility and 180° EasySteer™ maneuverability.

Electrolux - Cordless Sticks - PQ91-ANIMA
Odkurzacz bezprzewodowy Pure Q9 Cordless Sticks

The light in hand, powerful 2 in 1 vacuum designed to take the effort out of cleaning.

Electrolux - Cordless Sticks - EER7ALLRGY
Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Cordless Sticks

The new Ergorapido 2 in 1 with Lithium HD Turbo Power batteries and 180° EasySteer™ maneuverability gives you the feeling of clean, everyday.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj