Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Classic EERC73EB

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: Ergorapido Classic
 • Running time High Speed: 13
 • Running time Low Speed: 30
 • Lloji i filtrimit: Double Filtration
 • Voltazhi: 14.4
 • Zhurma: 79
 • Koha e karikimit orë: 4
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Charging indicator light: Një dritë blu tregon kur fshesa me korrent duhet të rikarikohet.
 • Rulon furçe i lëvizshëm: Me një shtypje të lehtë butoni, ruloni i furçës lirohet për të lehtësuar pastrimin e rulonit të furçës.
 • Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance: Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance
 • Snap Clean Filter function: The convenient snap clean function allows for easy maintenance and helps you keep your Ergorapido in best shape.
 • Self-standing design: Is the phone ringing or do you need a pause? Just park the product anywhere, anytime.
 • LED Headlights in the nozzle: The very cool LED headlights light up the floor while cleaning - so you don’t miss a thing!
 • Cyclonic filter system: A more powerful motor fan and the 50% bigger, pleated filter with double filtration improve the performance of your Ultrapower.
Performanca
 • Running time High Speed: 13
 • Running time Low Speed: 30
 • Zhurma: 79
 • Koha e karikimit orë: 4
Instalimi
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 2.47
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Lartësia: 114.5
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Gjatësia: 26.5
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Gjërësia: 14.5
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Lartësia: 45
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Gjërësia: 12
 • Ngjyra: Ebony Black
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 402 000
 • Family: Ergorapido Classic
 • Lloji i filtrimit: Double Filtration
 • Voltazhi: 14.4
 • Vëllimi i kompartimentit të pluhurit: 0.5
 • Lloji i baterisë së telefonit: Li-ion
 • Battery cells nø of: 4
 • Capacity mAh: 1500
 • Ruajtja: Wallbracket
 • Furça e fuqisë: Asnjë
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Gjatësia: 12
 • Integrated accessories other: No
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 402 000
 • EAN: 7332543772773

Produktet e tjera

Electrolux - Cordless Sticks - EERC70EB
Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Classic

Superior cordless cleaning with ease featuring 2 in 1 versatility and 180° EasySteer™ maneuverability.

Electrolux - Cordless Sticks - PQ91-ANIMA
Odkurzacz bezprzewodowy Pure Q9

The light in hand, powerful 2 in 1 vacuum designed to take the effort out of cleaning.

Electrolux - Cordless Sticks - EERC70IW
Odkurzacz bezprzewodowy Ergorapido Classic

Superior cordless cleaning with ease featuring 2 in 1 versatility and 180° EasySteer™ maneuverability.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj