Odkurzacz SuperCyclone Bagless Vacuum Cleaner TOSC60LR

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: SuperCyclone
 • Ngjyra: E kuqe e ndezur
 • Emërtimi i modelit: TOSC60LR
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 27.4
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 76
 • Nominal wattage: 650
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter 12
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Teknologji ciklone: Teknologji e vërtetë ciklone siguron nivel të lartë të ndarjes së molekulave të pluhurit nga ajri.
 • Soft-wheels: Soft wheels make sure that your floor doesn't get scratched during cleaning and mean less noise when pulling the cleaner around.
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 76
 • Nominal wattage: 650
Instalimi
 • Ngjyra: E kuqe e ndezur
 • Wheels: Soft
 • Gjerësia mm: 310
 • Lartësia totale: 230
 • Thellësi mm: 450
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 6.58
Energjia
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 27.4
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 903 151 682
 • Family: SuperCyclone
 • Emërtimi i modelit: TOSC60LR
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter 12
 • Rrezja e veprimit: 9
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: Asnjë
 • Lloji i qeses së pluhurit: Asnjë
 • Dustbag supplied: None
 • Indikatori i filtrit: Jo
 • Dust Cassette Capacity: 4
 • Motorri i filtrit: Filtri i motorrit bazë
 • Dysheme: DustPro
 • Nozzle floor turbo: No
 • Soft start function: Yes
 • Tubat: Teleskopike- Ngjyrë metali pa ndërhyrje
 • Akseorët e integruar: No
 • Pulti i telekomandimit: Jo
 • Nozzle other: None
 • Shpështjellës i kabullit: I/e thjeshtë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 6
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 903 151 682
 • Bar code: 7332543560905

Produktet e tjera

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - ESPC71DB
Odkurzacz SilentPerformer Cyclonic Bagless Vacuum Cleaner

Clean without the noise. The SilentPerformer™ Cyclonic has been built with silence in mind. A noise-optimized motor, together with the construction of the canister and the new DustPro™ silent nozzle ensure a more quiet clean – without compromising on perfo...

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - ESPC72RR
Odkurzacz SilentPerformer Cyclonic Bagless Vacuum Cleaner

Clean without the noise. The SilentPerformer™ Cyclonic has been built with silence in mind. A noise-optimized motor, together with the construction of the canister and the new DustPro™ silent nozzle ensure a more quiet clean – without compromising on perfo...

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj