Odkurzacz 600 Bagless cleaner EL61C1CRH

Përfitimet

2 step swift dust emptying

Easy handling design with the two-step, controlled emptying, and limit spillages during dust disposal.

Uncompromised cleaning performance* throughout the clean

Cyclonic technology ensures an uncompromised performance, throughout the clean, even while the dust bin fills up. Maintains up to 99% of initial cleaning performance as the bin fills up acc to IEC 62885-2 edition 1.0: 5.1, 5.7 & 5.9 on max power setting.

6 step air filtration

The 6-step filtration system captures up to 99.99% of microdust particles greater than 1 micrometer* for cleaner exhaust air. *Based on internal tests in accordance with European standard to EN60312-1-2017 for particles greater than 1 micrometer.

Compact design for storing

Our compact design with the option to store vertically or horizontally takes the hassle out of storing and occupies less space.

Easy maneuverability

Rubber-coated XL wheels, improving maneuverability and protection when moving around your surfaces, for a smooth cleaning experience.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: 600 Bagless cleaner
 • Ngjyra: Chili Red
 • Emërtimi i modelit: EL61C1CRH
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 78
 • Nominal wattage: 500
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter 12
 • Rrezja e veprimit: 10
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Pa qese: Nuk do t'iu duhet të mbani mend se cila qese përshtate, duke blerë apo ruajtur qese. Kontenieri i pluhurit dhe filtrat janë të lehta për tu kapur.
 • Vende parkimi të integruara: E lehtë për të parkuar pipëzën si në pozicionin vertikal dhe horizontal.
 • Power regulation: Rregullimi i fuqisë ju lejon të përdorni fuqinë që ju nevojitet. Ju mund të fshini me turbullimin minimal dhe të kurseni energji.
 • Rrota të buta: Rrota të buta sigurojnë që dyshemeja juaj të mos gërvishtet gjatë pastrimit dhe kjo nënkupton më pak zhurmë kur tërhiqni fshesën përreth.
 • Tub 2 pjesë: Tub i lëvizshëm që do ta bëjë fshesën me korrent më kompakte për të qëndruar.
 • Pipëz për tapiceritë: Pipëz tekstili për divanë dhe tekstile.
 • 1800 watt: 1800 watt
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 78
 • Nominal wattage: 500
Instalimi
 • Ngjyra: Chili Red
 • Wheels: Soft
 • Gjerësia mm: 283
 • Lartësia totale: 304
 • Thellësi mm: 422
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 6.77
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 258 549
 • Family: 600 Bagless cleaner
 • Emërtimi i modelit: EL61C1CRH
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter 12
 • Rrezja e veprimit: 10
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: No
 • Lloji i qeses së pluhurit: Asnjë
 • Indikatori i filtrit: Jo
 • Motorri i filtrit: 3D Multilayer fine dust filter
 • Dysheme: Dust Magnet Silent high
 • Nozzle floor turbo: No
 • Soft start function: Yes
 • Tubat: Telescopic- Stainless Steel- Interlocking_32mm
 • Akseorët e integruar: Caddy
 • Pulti i telekomandimit: Jo
 • Nozzle other: None
 • Shpështjellës i kabullit: Po
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 7
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 258 549
 • Bar code: 7332543775002

Produktet e tjera

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - EC41-2SW
Odkurzacz EASE C4

Our bagless vacuum cleaner is built to use less energy and features an effective dust filtering system. Great performance to help you maintain a clean home, every single time.

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - EC41-6DB
Odkurzacz EASE C4

Our bagless vacuum cleaner is built to use less energy and features an effective dust filtering system. Great performance to help you maintain a clean home, every single time.

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - EC41-4T
Odkurzacz EASE C4

Our bagless vacuum cleaner is built to use less energy and features an effective dust filtering system. Great performance to help you maintain a clean home, every single time.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj