Përfitimet

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - EC41-H2SW

An air-tight design for efficient cleaning

Our vacuum cleaner has an air-tight design to provide you with a more effective clean and minimise the energy consumed. Making it efficient in more ways than one.

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - EC41-H2SW

Quadruple-filtering

Our bagless vacuum cleaner uses a 4-step system to effectively separate dust. Double Step Cyclone technology splits large and small particles for a more efficient, better filtered clean.

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - EC41-H2SW

Clean more in one go

You can vacuum for longer* at high performance, even when near full capacity and reduce the need to empty the container often. *Compared with AeroPerformer Cyclonic™ on clogging performance and suction power.

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - EC41-H2SW

Less effort with more capacity

The high-capacity dust container can store up to 1.8 litres, so it requires emptying less often. Single button release to carefully dispose your dust in an effortless way.

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - EC41-H2SW

Large wheels for better stability

Large rotary wheels prevent the vacuum cleaner from getting obstructed, meaning improved stability around the home.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: EASE C4
 • Ngjyra: Soft White
 • Emërtimi i modelit: EC41-H2SW
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 80
 • Nominal wattage: 1600
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter E12
 • Rrezja e veprimit: 7
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Pa qese: Nuk do t'iu duhet të mbani mend se cila qese përshtate, duke blerë apo ruajtur qese. Kontenieri i pluhurit dhe filtrat janë të lehta për tu kapur.
 • Vende parkimi të integruara: E lehtë për të parkuar pipëzën si në pozicionin vertikal dhe horizontal.
 • Power regulation: Rregullimi i fuqisë ju lejon të përdorni fuqinë që ju nevojitet. Ju mund të fshini me turbullimin minimal dhe të kurseni energji.
 • Rrota të buta: Rrota të buta sigurojnë që dyshemeja juaj të mos gërvishtet gjatë pastrimit dhe kjo nënkupton më pak zhurmë kur tërhiqni fshesën përreth.
 • Pipëz për tapiceritë: Pipëz tekstili për divanë dhe tekstile.
 • 1800 watt: 1800 watt
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 80
 • Nominal wattage: 1600
Instalimi
 • Ngjyra: Soft White
 • Wheels: Soft
 • Gjerësia mm: 310
 • Lartësia totale: 350
 • Thellësi mm: 415
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 7.27
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 258 328
 • Family: EASE C4
 • Emërtimi i modelit: EC41-H2SW
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter E12
 • Rrezja e veprimit: 7
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: Asnjë
 • Lloji i qeses së pluhurit: Asnjë
 • Dustbag supplied: None
 • Indikatori i filtrit: Jo
 • Dust Cassette Capacity: 1.8
 • Motorri i filtrit: E10 Washable
 • Dysheme: DustPro™
 • Nozzle floor turbo: No
 • Soft start function: Yes
 • Tubat: Telescopic- Stainless Steel_35mm
 • Akseorët e integruar: Asnjë
 • Pulti i telekomandimit: Jo
 • Nozzle other: None
 • Shpështjellës i kabullit: Po
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 258 328
 • Bar code: 7332543636211

Produktet e tjera

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - EC41-2SW
Odkurzacz EASE C4

Our bagless vacuum cleaner is built to use less energy and features an effective dust filtering system. Great performance to help you maintain a clean home, every single time.

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - EC41-6DB
Odkurzacz EASE C4

Our bagless vacuum cleaner is built to use less energy and features an effective dust filtering system. Great performance to help you maintain a clean home, every single time.

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - EC41-4T
Odkurzacz EASE C4

Our bagless vacuum cleaner is built to use less energy and features an effective dust filtering system. Great performance to help you maintain a clean home, every single time.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj