Odkurzacz EASE C2 Bagless Vacuum Cleaner ECC21-2IW

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - ECC21-2IW

Visible performance

The accessible pedal switch on the nozzle brush provides an easy transition between surfaces to deliver an effective and visible clean on all floor types.

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - ECC21-2IW

Efficient cleaning

The 2 step dust separation system of our bagless vacuum cleaner provides a more efficient and powerful clean, while washable filters prolongs the cleaner’s life.

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - ECC21-2IW

Effective dust management

With a capacity of 1,3 L the bagless vacuum cleaner requires less frequent emptying, while the intuitive release button ensures easy disposal of dirt from the dust bin.

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - ECC21-2IW

Manoeuvrability at hand

Large wheels for easy manoeuvrability around your home and telescopic tube to easily reach all surfaces that need cleaning.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: EASE C2
 • Ngjyra: E bardhë akulli
 • Emërtimi i modelit: ECC21-2IW
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 27
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 78
 • Nominal wattage: 700
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter E12
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Pa qese: Nuk do t'iu duhet të mbani mend se cila qese përshtate, duke blerë apo ruajtur qese. Kontenieri i pluhurit dhe filtrat janë të lehta për tu kapur.
 • Vende parkimi të integruara: E lehtë për të parkuar pipëzën si në pozicionin vertikal dhe horizontal.
 • Power regulation: Rregullimi i fuqisë ju lejon të përdorni fuqinë që ju nevojitet. Ju mund të fshini me turbullimin minimal dhe të kurseni energji.
 • Rrota të buta: Rrota të buta sigurojnë që dyshemeja juaj të mos gërvishtet gjatë pastrimit dhe kjo nënkupton më pak zhurmë kur tërhiqni fshesën përreth.
 • Tub teleskopik: Rregullim teleskopik i gjatësisë së tubit për përdorim ergonomik dhe arritje të zgjatur sipas nevojës.
 • Pipëz për tapiceritë: Pipëz tekstili për divanë dhe tekstile.
 • Dorezë e sipërme: Dorezë mbajtëse e madhe ergonomike.
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 78
 • Nominal wattage: 700
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë akulli
 • Wheels: Soft
 • Gjerësia mm: 278
 • Lartësia totale: 268
 • Thellësi mm: 364
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 5.96
Energjia
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 27
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 258 343
 • Family: EASE C2
 • Emërtimi i modelit: ECC21-2IW
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter E12
 • Rrezja e veprimit: 7
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: Asnjë
 • Lloji i qeses së pluhurit: Cloth, Paper
 • Madhësia e qeseve: 1,8
 • Dustbag supplied: 1+1
 • Indikatori i filtrit: Jo
 • Dust Cassette Capacity: 1.3
 • Motorri i filtrit: Yes
 • Dysheme: Combination nozzle
 • Nozzle floor turbo: No
 • Soft start function: No
 • Tubat: Teleskopike- Krom
 • Akseorët e integruar: Asnjë
 • Pulti i telekomandimit: Jo
 • Nozzle other: None
 • Shpështjellës i kabullit: Po
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 4.7
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 258 343
 • Bar code: 7332543717200

Produktet e tjera

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - ESPC71DB
Odkurzacz SilentPerformer Cyclonic Bagless Vacuum Cleaner

Clean without the noise. The SilentPerformer™ Cyclonic has been built with silence in mind. A noise-optimized motor, together with the construction of the canister and the new DustPro™ silent nozzle ensure a more quiet clean – without compromising on perfo...

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - ESPC72RR
Odkurzacz SilentPerformer Cyclonic Bagless Vacuum Cleaner

Clean without the noise. The SilentPerformer™ Cyclonic has been built with silence in mind. A noise-optimized motor, together with the construction of the canister and the new DustPro™ silent nozzle ensure a more quiet clean – without compromising on perfo...

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj