Odkurzacz SilentPerformer Cyclonic Bagless Vacuum Cleaner ESPC72RR

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - ESPC72RR

Clean Air Filtration™ for allergy friendliness

With a hygiene or an allergy plus filter, the SilentPerformer™ Cyclonic is perfectly equipped to take care of allergens and other pollutants in the air. So you can be sure to feel at home even if you are more sensitive to your environment.

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - ESPC72RR

Easy Empty™ system to keep your house completely dust free

Keep dust outside of your home for good. The Easy Empty™ system lets you conveniently clear out all the dust you took up while caring for your home, so that you can keep it completely dust-free. Simply take out the container and empty it over a dustbin outside.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: SilentPerformer Cyclonic
 • Ngjyra: Raspberry Red
 • Emërtimi i modelit: ESPC72RR
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 26.4
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 72
 • Nominal wattage: 650
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter 12
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Pa qese: Nuk do t'iu duhet të mbani mend se cila qese përshtate, duke blerë apo ruajtur qese. Kontenieri i pluhurit dhe filtrat janë të lehta për tu kapur.
 • Vende parkimi të integruara: E lehtë për të parkuar pipëzën si në pozicionin vertikal dhe horizontal.
 • Power regulation: Rregullimi i fuqisë ju lejon të përdorni fuqinë që ju nevojitet. Ju mund të fshini me turbullimin minimal dhe të kurseni energji.
 • Tub teleskopik: Rregullim teleskopik i gjatësisë së tubit për përdorim ergonomik dhe arritje të zgjatur sipas nevojës.
 • Pipëz për dyshemetë e vështira: A floor nozzle specifically designed for highly efficient cleaning of all hardfloor types such as tiles, solid wood, linoleum, marble, etc.
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 72
 • Nominal wattage: 650
Instalimi
 • Ngjyra: Raspberry Red
 • Wheels: Small fixed
 • Gjerësia mm: 270
 • Lartësia totale: 430
 • Thellësi mm: 320
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 6.73
Energjia
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 26.4
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 274 276
 • Family: SilentPerformer Cyclonic
 • Emërtimi i modelit: ESPC72RR
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter 12
 • Rrezja e veprimit: 9
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: No
 • Lloji i qeses së pluhurit: Asnjë
 • Dustbag supplied: None
 • Indikatori i filtrit: Jo
 • Dust Cassette Capacity: 1.4
 • Motorri i filtrit: Filtri i motorrit bazë
 • Dysheme: DustMagnet Silent
 • Nozzle floor turbo: No
 • Soft start function: Yes
 • Tubat: Telescopic-Metal Painted without Interlocking
 • Akseorët e integruar: Asnjë
 • Pulti i telekomandimit: Jo
 • Nozzle other: Parketto Pro
 • Shpështjellës i kabullit: Po
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 6
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 274 276
 • Bar code: 7332543554089

Produktet e tjera

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - ESPC71DB
Odkurzacz SilentPerformer Cyclonic Bagless Vacuum Cleaner

Clean without the noise. The SilentPerformer™ Cyclonic has been built with silence in mind. A noise-optimized motor, together with the construction of the canister and the new DustPro™ silent nozzle ensure a more quiet clean – without compromising on perfo...

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - EC41-2SW
Odkurzacz EASE C4 Bagless Vacuum Cleaner

Our bagless vacuum cleaner is built to use less energy and features an effective dust filtering system. Great performance to help you maintain a clean home, every single time.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj