Odkurzacz SuperCyclone Bagless Vacuum Cleaner ESC61LR

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: SuperCyclone
 • Ngjyra: E kuqe e ndezur
 • Emërtimi i modelit: ESC61LR
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 27.4
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 76
 • Nominal wattage: 650
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter 12
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Pa qese: Nuk do t'iu duhet të mbani mend se cila qese përshtate, duke blerë apo ruajtur qese. Kontenieri i pluhurit dhe filtrat janë të lehta për tu kapur.
 • Vende parkimi të integruara: E lehtë për të parkuar pipëzën si në pozicionin vertikal dhe horizontal.
 • Power regulation: Rregullimi i fuqisë ju lejon të përdorni fuqinë që ju nevojitet. Ju mund të fshini me turbullimin minimal dhe të kurseni energji.
 • Rrota të buta: Rrota të buta sigurojnë që dyshemeja juaj të mos gërvishtet gjatë pastrimit dhe kjo nënkupton më pak zhurmë kur tërhiqni fshesën përreth.
 • Tub teleskopik: Rregullim teleskopik i gjatësisë së tubit për përdorim ergonomik dhe arritje të zgjatur sipas nevojës.
 • Pipëz për tapiceritë: Pipëz tekstili për divanë dhe tekstile.
 • Goma për shkallët: Goma për shkallët për qëndrueshmëri në qëndrim
 • Teknologji ciklone: Teknologji e vërtetë ciklone siguron nivel të lartë të ndarjes së molekulave të pluhurit nga ajri.
 • Dorezë e sipërme: Dorezë mbajtëse e madhe ergonomike.
 • Pipëz për dyshemetë e vështira: A floor nozzle specifically designed for highly efficient cleaning of all hardfloor types such as tiles, solid wood, linoleum, marble, etc.
Performanca
 • Niveli i zhurmës Kompartimenti i pastruesit dB(A) - (IEC 60704-3): 76
 • Nominal wattage: 650
Instalimi
 • Ngjyra: E kuqe e ndezur
 • Wheels: Soft
 • Gjerësia mm: 310
 • Lartësia totale: 230
 • Thellësi mm: 450
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 6.85
Energjia
 • Avergae annual energy consumption, kWh: 27.4
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 903 151 680
 • Family: SuperCyclone
 • Emërtimi i modelit: ESC61LR
 • Harxhimi i filtrimit: Washable Hygiene Filter 12
 • Rrezja e veprimit: 9
 • Indikator i qeses së pluhurit plot: Asnjë
 • Lloji i qeses së pluhurit: Asnjë
 • Dustbag supplied: None
 • Indikatori i filtrit: Jo
 • Dust Cassette Capacity: 4
 • Motorri i filtrit: Filtri i motorrit bazë
 • Dysheme: DustPro
 • Nozzle floor turbo: No
 • Soft start function: Yes
 • Tubat: Teleskopike- Ngjyrë metali pa ndërhyrje
 • Akseorët e integruar: No
 • Pulti i telekomandimit: Jo
 • Nozzle other: Parketto Pro without interlock
 • Shpështjellës i kabullit: I/e thjeshtë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 6
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 903 151 680
 • Bar code: 7332543554188

Produktet e tjera

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - ESPC71DB
Odkurzacz SilentPerformer Cyclonic Bagless Vacuum Cleaner

Clean without the noise. The SilentPerformer™ Cyclonic has been built with silence in mind. A noise-optimized motor, together with the construction of the canister and the new DustPro™ silent nozzle ensure a more quiet clean – without compromising on perfo...

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - ESPC72RR
Odkurzacz SilentPerformer Cyclonic Bagless Vacuum Cleaner

Clean without the noise. The SilentPerformer™ Cyclonic has been built with silence in mind. A noise-optimized motor, together with the construction of the canister and the new DustPro™ silent nozzle ensure a more quiet clean – without compromising on perfo...

Electrolux - Bagless Vacuum Cleaner - EC41-2SW
Odkurzacz EASE C4 Bagless Vacuum Cleaner

Our bagless vacuum cleaner is built to use less energy and features an effective dust filtering system. Great performance to help you maintain a clean home, every single time.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj