EW7FG4492UDE

Electrolux SteamCare 700 Lavatriçe 9 and 1400

Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 9
Shpejtësia maks. e centrifugimit -
Thellësia (mm) -
Sistemi SteamCare
Sistemi SteamCare
woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje