Fabric Care ze stacją pary Refine 700 Steam Station E7ST1-4DB

Electrolux - Steam Station - E7ST1-4DB

Always protected with Outdoor Care

Breathe new life into your outdoor wear – our tailor-made program reactivates water-repellency, keeping you dryer for longer. (Better for water-repellent outdoor garments than air drying only.)

Electrolux - Steam Station - E7ST1-4DB

The headlight shows the way

The always-on headlight illuminates creases for more efficient ironing performance. Never miss another wrinkle.

Electrolux - Steam Station - E7ST1-4DB

Scratch-resistant soleplate

Enjoy smooth steam ironing with the scratch-resistant RESILIUM™ Ski 264 soleplate. It evenly distributes steam for smoother ironing in all directions.

Electrolux - Steam Station - E7ST1-4DB

Clean function

Enjoy better results for longer with a de-calc box. A cleaner steam station with better ironing guaranteed, every single time.

Electrolux - Steam Station - E7ST1-4DB

Impressive bar pressure for swift ironing

The Refine 700 has 6.5 bars of pressure, powerful enough to push steam at 400g. It goes deep into fabrics for better results and quicker ironing.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Ngjyra: None
 • Sole plate coating: Anodized
 • Steam rate: 0-115
 • Water tank: 1.2
 • Shot of steam g/shot: 400
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: Yes
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Sistem për ndalimin e pikimit: Ndihmon në parandalimin e pikimit dhe njollosjes gjatë hekurosjes me temperatura të ulta. Ideale për pëlhurat delikate. I mban rrobat tuaja të paprekura gjatë hekurosjes.
 • 2400Watt rated power: High input power reduces heat-up times and delivers faster, more powerful performance
 • Avull vertikal: Për freskimin e pëlhurave të varura
 • Funskioni i sprucimit: Zbut plotësisht pëlhurën.
 • Sistemi anti-kalkar: Sistemi inkaso anti-kalkar siguron jetëgjatësi për hekurin tuaj duke e nxjerrë smërçin jashtë nga hekuri. Hiqeni smërçin pa mundime.
 • Kartriçja e përhershme inkaso anti-kalkare parandalon ndërtimin e smërçit: Shton jetëgjatësinë e hekurit
 • Llampë model: Tregon kur produkti është i nxehur dhe gati për hekurosje
Performanca
 • Fuqia W: 2400
Instalimi
 • Ngjyra: None
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 4.7
 • Lartësia totale: 360
 • Gjerësia mm: 260
 • Thellësi mm: 281
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 013 382
 • Sole plate coating: Anodized
 • Steam rate: 0-115
 • Water tank: 1.2
 • Shot of steam g/shot: 400
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: Yes
 • Self Clean: None
 • Steam control (anti-drip): Yes
 • Pilot lamp: Yes
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 013 382
 • Bar code: 7332543656493

Produktet e tjera

Electrolux - Steam Station - E8ST1-6DBM
Fabric Care ze stacją pary Renew 800 Steam Station
 • Care with precision. Always look your best.
 • Ideal temperature without guesswork
 • Always protected with Outdoor Care
 • Scratch-resistant soleplate
Electrolux - Steam Station - E6ST1-4PP
Fabric Care ze stacją pary REFINE 600 Steam Station
 • Tailored programmes, for every fabric.
 • Removing the guesswork from ironing
 • Ready in a minute
 • Scratch-resistant soleplate
Electrolux - Steam Station - E6ST1-8EG
Fabric Care ze stacją pary REFINE 600 Steam Station
 • Tailored programmes, for every fabric.
 • Removing the guesswork from ironing
 • The headlight shows the way
 • Ready in a minute

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj