Fabric Care ze stacją pary REFINE 600 Steam Station E6ST1-4PP

Electrolux - Steam Station - E6ST1-4PP

Removing the guesswork from ironing

Simply select your fabric, and the iron does the rest. By combining the ideal level of steam and heat, you never have to worry about whether or not you can iron delicate fabrics.

Electrolux - Steam Station - E6ST1-4PP

Ready in a minute

The Electrolux Refine 600 Steam Station delivers smooth results quickly: it takes only 60 seconds to heat up. Save time without sacrificing the results.

Electrolux - Steam Station - E6ST1-4PP

Scratch-resistant soleplate

Enjoy smooth steam ironing with the scratch-resistant RESILIUM™ Ski 159 soleplate. It evenly distributes steam for smoother ironing in all directions.

Electrolux - Steam Station - E6ST1-4PP

Clean function

Enjoy better results for longer with a Soft Water Activator. A cleaner steam station with better ironing guaranteed, every single time.

Electrolux - Steam Station - E6ST1-4PP

Impressive bar pressure for swift ironing

The Refine 600 has 5 bars of pressure, powerful enough to push the steam shot at 300 g and up to 95 g/min continuous steam. It goes deep into fabrics for better results and quicker ironing.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Ngjyra: Powder Pink
 • Sole plate coating: Anodized
 • Water tank: 1.2
 • Shot of steam g/shot: 300
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: Yes
 • Self Clean: None
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Sistem për ndalimin e pikimit: Ndihmon në parandalimin e pikimit dhe njollosjes gjatë hekurosjes me temperatura të ulta. Ideale për pëlhurat delikate. I mban rrobat tuaja të paprekura gjatë hekurosjes.
 • Long cord of 1,8m and 180º swivel: For easy reach and comfortable ironing. 180-degree swivel gives good freedom during ironing.
 • Avull vertikal: Për freskimin e pëlhurave të varura
 • Sistemi anti-kalkar: Sistemi inkaso anti-kalkar siguron jetëgjatësi për hekurin tuaj duke e nxjerrë smërçin jashtë nga hekuri. Hiqeni smërçin pa mundime.
 • Kartriçja e përhershme inkaso anti-kalkare parandalon ndërtimin e smërçit: Shton jetëgjatësinë e hekurit
Performanca
 • Fuqia W: 2000
Instalimi
 • Ngjyra: Powder Pink
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 2.82
 • Lartësia totale: 264
 • Gjerësia mm: 205
 • Thellësi mm: 379
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 003 550
 • Sole plate coating: Anodized
 • Water tank: 1.2
 • Shot of steam g/shot: 300
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: Yes
 • Self Clean: None
 • Steam control (anti-drip): Yes
 • Pilot lamp: No
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.8
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 550
 • Bar code: 7332543716302

Produktet e tjera

Electrolux - Steam Station - E7ST1-4DB
Fabric Care ze stacją pary Refine 700 Steam Station
 • Renew your garments. Never miss a crease.
 • Always protected with Outdoor Care
 • The headlight shows the way
 • Scratch-resistant soleplate
Electrolux - Steam Station - E8ST1-6DBM
Fabric Care ze stacją pary Renew 800 Steam Station
 • Care with precision. Always look your best.
 • Ideal temperature without guesswork
 • Always protected with Outdoor Care
 • Scratch-resistant soleplate
Electrolux - Steam Station - E6ST1-8EG
Fabric Care ze stacją pary REFINE 600 Steam Station
 • Tailored programmes, for every fabric.
 • Removing the guesswork from ironing
 • The headlight shows the way
 • Ready in a minute

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj