Fabric Care ze stacją pary Renew 800 Steam Station E8ST1-8EGM

Electrolux - Steam Station - E8ST1-8EGM

Ideal temperature without guesswork

The tailor made programs ensure the right temperature and steam level for any fabric. When the digital steam station achieves the exact temperature, the headlight turns on. The patented PrecisionCare™ Technology takes the guesswork out of ironing.

Electrolux - Steam Station - E8ST1-8EGM

Always protected with Outdoor Care

Treat your favourite outdoor wear to precise temperature care. It re-activates water-repellency to keep you dryer for longer. (Better than air drying only for water-repellent outdoor garments.)

Electrolux - Steam Station - E8ST1-8EGM

Scratch-resistant soleplate

Enjoy smooth steam ironing with the scratch-resistant RESILIUM™ Ski 264 soleplate. It evenly distributes steam for smoother ironing in all directions.

Electrolux - Steam Station - E8ST1-8EGM

Dual clean function

Enjoy better results for longer with a de-calc box and calc collector brush . A cleaner steam station with better ironing guaranteed, every single time.

Electrolux - Steam Station - E8ST1-8EGM

Creases disappear quicker

7.5 bar pressure and steam shot of 460g means speedy ironing with great results.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Ngjyra: Executive Grey Metallic
 • Sole plate coating: Anodized
 • Temperature on max setting: 180
 • Steam rate: 0-115
 • Water tank: 1.2
 • Shot of steam g/shot: 460
 • Vertical System: Yes
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Sistem për ndalimin e pikimit: Ndihmon në parandalimin e pikimit dhe njollosjes gjatë hekurosjes me temperatura të ulta. Ideale për pëlhurat delikate. I mban rrobat tuaja të paprekura gjatë hekurosjes.
 • 2400Watt rated power: High input power reduces heat-up times and delivers faster, more powerful performance
 • Avull vertikal: Për freskimin e pëlhurave të varura
 • Funskioni i sprucimit: Zbut plotësisht pëlhurën.
 • Sistemi anti-kalkar: Sistemi inkaso anti-kalkar siguron jetëgjatësi për hekurin tuaj duke e nxjerrë smërçin jashtë nga hekuri. Hiqeni smërçin pa mundime.
 • Kartriçja e përhershme inkaso anti-kalkare parandalon ndërtimin e smërçit: Shton jetëgjatësinë e hekurit
Performanca
 • Temperature on max setting: 180
 • Fuqia W: 2400
Instalimi
 • Ngjyra: Executive Grey Metallic
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 4.7
 • Lartësia totale: 360
 • Gjerësia mm: 260
 • Thellësi mm: 281
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 013 386
 • Sole plate coating: Anodized
 • Steam rate: 0-115
 • Water tank: 1.2
 • Shot of steam g/shot: 460
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: Yes
 • Self Clean: None
 • Steam control (anti-drip): Yes
 • Pilot lamp: Pulsating
 • Beaker: None
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 013 386
 • Bar code: 7332543656516

Produktet e tjera

Electrolux - Steam Station - E7ST1-4DB
Fabric Care ze stacją pary Refine 700 Steam Station
 • Renew your garments. Never miss a crease.
 • Always protected with Outdoor Care
 • The headlight shows the way
 • Scratch-resistant soleplate
Electrolux - Steam Station - E8ST1-6DBM
Fabric Care ze stacją pary Renew 800 Steam Station
 • Care with precision. Always look your best.
 • Ideal temperature without guesswork
 • Always protected with Outdoor Care
 • Scratch-resistant soleplate
Electrolux - Steam Station - E6ST1-4PP
Fabric Care ze stacją pary REFINE 600 Steam Station
 • Tailored programmes, for every fabric.
 • Removing the guesswork from ironing
 • Ready in a minute
 • Scratch-resistant soleplate

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj