Fabric Care 4SafetyPLUS Dry Iron EDB5210

Electrolux - Dry Iron - EDB5210

ThermoSafe™ hot base indicator

The ThermoSafe hot base indicator lets you know exactly when the iron has cooled off enough to be stored safely (when it is under 40°C). No burning fingers, no worries after storage - how is that for a winning combination!

Electrolux - Dry Iron - EDB5210

XL Rubber stand

Safety calls for steadiness. The XL Rubber stand helps the iron stand steady on any surface, preventing it from falling over and causing unnecessary damage.

Electrolux - Dry Iron - EDB5210

XL 300 ml Water Tank

The easy to fill XL water tank makes ironing even more convenient – iron for longer without needing to refill. And with a powerful and consistent steam it’s easier than ever to straighten out every wrinkle on your favorite clothes. More is more!

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Ngjyra: E kuqe shalqiri
 • Sole plate coating: Ceramic
 • Temperature on max setting: 220
 • Steam rate: 0-30
 • Water tank: 0.3
 • Shot of steam g/shot: 100
 • Vertical System: Yes
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Spruco me bulëza të shumta: Zbut plotësisht pëlhurën.
 • Vetë-pastrim: Për shplarjen e mbetjeve të smërçit
 • Fuqi e klasifikuar 2200 Watt: Furnizimi i lartë me energji redukton kohën e nxjehjes dhe jep një performancë me të shpejtë e më të fuqishme.
 • Sistem për ndalimin e pikimit: Ndihmon në parandalimin e pikimit dhe njollosjes gjatë hekurosjes me temperatura të ulta. Ideale për pëlhurat delikate. I mban rrobat tuaja të paprekura gjatë hekurosjes.
 • Avull vertikal: Për freskimin e pëlhurave të varura
 • Funskioni i sprucimit: Zbut plotësisht pëlhurën.
 • Sistemi anti-kalkar: Sistemi inkaso anti-kalkar siguron jetëgjatësi për hekurin tuaj duke e nxjerrë smërçin jashtë nga hekuri. Hiqeni smërçin pa mundime.
 • Rezervuari i madh i ujit: Për avullim më të gjatë dhe më pak rimbushje.
 • Cilësime të ndryshueshme të temperaturës: Cilësim i lehtë i temperaturës duke rregulluar nëpërmjet rrotullimit të rrotës.
 • Llampë model: Tregon kur produkti është i nxehur dhe gati për hekurosje
Performanca
 • Temperature on max setting: 220
 • Fuqia W: 2200
Instalimi
 • Ngjyra: E kuqe shalqiri
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 1.353
 • Lartësia totale: 142
 • Gjerësia mm: 278
 • Thellësi mm: 142
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 280 485
 • Sole plate coating: Ceramic
 • Steam rate: 0-30
 • Water tank: 0.3
 • Shot of steam g/shot: 100
 • Vertical System: Yes
 • Anti-calc: Yes
 • Self Clean: Yes
 • Steam control (anti-drip): Yes
 • Pilot lamp: Yes
 • Thermal cut-out: Yes
 • Beaker: Yes
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.9
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 280 485
 • Bar code: 7332543440917

Produktet e tjera

Electrolux - Dry Iron - EDBT800
Fabric Care PerfectMotion Dry Iron
 • Compact travel steam iron with dual voltage system
 • Stainless steel, scratch-resistant soleplate
 • Foldable handle with lock system
 • Adjustable temperature. Dry iron function.
Electrolux - Dry Iron - EDB5220
Fabric Care 4SafetyPLUS Dry Iron
 • 3-Way Auto Off
 • ThermoSafe™ hot base indicator
 • XL Rubber stand
 • XL 300 ml Water Tank
Electrolux - Dry Iron - E7SI1-4WB
Fabric Care Refine 700 Dry Iron
 • A perfect programme, for every crease.
 • Removing the guesswork from ironing
 • Water resistance restored with Outdoor Care
 • The headlight shows the way

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj