EES47320L

Electrolux 600 Enëlarëse Plotësisht i integruar AirDry teknologjisë

Pjatalarësja 600 SatelliteClean® ka një krah me spërkatje inovative që jep deri në 3 herë më mirë spërkatje krahasuar me sistemin standard. Duke garantuar pastrim nga cepi në cep në mënyrë që edhe artikujt e vendosur pranë e pranë të lahen plotësisht.
-
-
-
-
Electrolux - Dishwasher 60 cm - EES47320L
SatelliteClean®. Pastrim i plotë. Pa përdorur ujë shtesë

Pjatat dalin pa njolla me SatelliteClean®—performanca është deri në 3 herë më mirë sesa pjatalarëse standarde. Falë krahut me rrotullim të dyfishtë që vazhdimisht ndryshon këndin e spërkatjes, edhe artikujt e mëdhenj pastrohen thellësisht.

Larje e qëndrueshme e pjatave me lehtësi

Zgjidhje të qëndrueshme me lehtësi. Përdorni rrëshqitësin në ekranin me prekje QuickSelect për të zgjedhur kohën e preferuar të ciklit dhe Ecometer tregon programin më të qëndrueshëm për të kursyer energji dhe ujë përmes shiritave të gjelbër intuitivë.

Electrolux - Dishwasher 60 cm - EES47320L
Tharje 3 herë më e mirë me AirDry 

Teknologjia e re AirDry përdor rrjedhën e natyrshme të ajrit për të përfunduar tharjen, për performancë deri në 3 herë më të mirë krahasuar me sistemet me derë të mbyllur. Dera hapet 10 cm drejt përfundimit të ciklit, duke lejuar ajrin që të qarkullojë për rezultate të shkëlqyeshme të tharjes.

Electrolux - Dishwasher 60 cm - EES47320L
Instalim i lehtë, PerfectFit

Me Menteshat me rrëshqitje PerfectFit, nuk ka qenë kurrë më e lehtë të instaloni pjatalarësen tuaj të re. Menteshat lejojnë të gjitha lartësitë specifike të makinerive dhe madje heqin nevojën për të prerë bazamentin. Mund të keni besim se makineria juaj do të përshtatet me kuzhinën tuaj në mënyrë të përsosur.

Electrolux - Dishwasher 60 cm - EES47320L
Informacion në heshtje, Rreze në dysheme

Sistemi i informacionit me ndriçim Rreze në dysheme e mban kuzhinën tuaj të qetë. Në vend të një alarmi të fortë që mund të mbytet nga zhurma e sfondit, pjatalarësja jonë ju tregon qartë gjendjen e saj duke projektuar një pikë në dysheme. E kuqe kur është duke funksionuar dhe jeshile kur ka përfunduar. 

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje