Përfitimet

Less freezer maintenance, with LowFrost

The integrated LowFrost system maintains your freezer's temperature to help prevent the build-up of frost. For better performance and less maintenance.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LTB1AF28U0

Compressor five-year warranty

Enjoy total peace of mind knowing the compressor has a five-year warranty. The warranty covers damages which could be incurred during labour, transportation, gas removal and refilling, or general maintenance.

Choose fridge settings with Electronic Control

The Electronic Controls let you adjust the internal temperature of the fridge, while the LCD display conveniently shows you the temperature.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LTB1AF28U0

Conveniently store more.

Full-width transparent vegetable drawer easily stores larger and longer produce. Shop confidently knowing you have the room to store larger produce conveniently in your fridge-freezer.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LTB1AF28U0

Premium LED fridge lighting

Enjoy excellent visibility with our fridge's integrated LED lighting. The discreet, energy-efficient bulbs shine a bright light across the whole space. Consuming ten times less energy than standard lighting.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 230
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 201
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 41
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
Specifikimi
 • Shkrirje automatike në kompartimentin e ftohjes
 • Qarkullim i ajrit të ventiluar për temperaturë të njejtë në të gjithë frigoriferin
 • Ndriçimi i frigoriferit: 1, LED i brëndshëm
 • Raftet e frigoriferit: 3 Gjerësi e plotë, Xham me pjerrësi
 • Vendosja e menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Raftet e ngrirësit: 1, Qelq
 • Sirtarët e frigoriferit: 1 Gjerësi e plotë, 1 Simple Drawer
 • Sirtarë të veçantë të frigoriferit: Plastic w. Foil
 • Këmbët e pajisjes: të rregullueshme
Performanca
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 201
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 41
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Type of defrosting freezer: Manual
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 19
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 2
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 40
 • Number of compressors: 1
 • Chill technology freezer: Static
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1610x550x547
 • BI_DImensions: Not applicable
 • Necessary distance to side wall: 0
 • Wheels: Këmbëza të rregullueshme, Ana e përparme
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 44
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 230
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST
 • Ngarkesa e lidhur (W): 110
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 925 992 241
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Type of refrigerant: R600a
 • Door alarm indicator control: None
 • High temp indicator control: None
 • Fast freeze indicator control: No
 • Shelves Refrig type of: Xham me pjerrësi
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Freezer nø of: Asnjë
 • Drawers Freezer type of: No
 • Bottle shelves: 1 Full width, Transparent
 • Lamps: 1, LED i brëndshëm
 • Voltazhi: 230
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 925 992 241
 • Bar code: 7332543738489

Produktet e tjera

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LTB1AF14W0
Combi Top 300
 • Defrost less often
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Compressor five-year warranty
 • Choose fridge settings with Electronic Control
Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNC7ME32X2
Combi Bottom 600
 • Your ingredients, your way
 • Adjustable storage with CustomFlex®
 • TwinTech® No Frost prevents drying out
 • Flavours always at their peak with MultiFlow
Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LTB1AF24U0
Combi Top 300
 • Defrost less often
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Compressor five-year warranty
 • Choose fridge settings with Electronic Control

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj