Combi Bottom 800 Frigoriferë ngrirës autonom LNT7ME46X2

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT7ME46X2

Ultimate storage flexibility with MultiSpace

The MultiSpace fridge is taller than standard designs, giving you more room to store ingredients. Multiple storage solutions allow you to customise the space to suit your needs for improved flexibility and organisation designed around you.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT7ME46X2

TwinTech® with No Frost prevents drying out

TwinTech® No Frost intelligent dual-cooling system locks in hydration of ingredients. Superior to standard total No Frost, it independently cools fridge and freezer. Freezer does not build frost. Fridge keeps the right humidity resulting in 60% less food mass loss with TwinTech® No Frost.

Flavours always at their peak with MultiFlow

Food is kept at its best with MultiFlow. The technology maintains a stable temperature inside your fridge, preventing your ingredients from drying out. Also creating an environment that keeps food delicious, until your next shop.

Sleek, elegant, Flat Door design

The fridge’s premium looks will complement the modern kitchen perfectly. Its clean lines and completely flat design means it will sit flush against your other kitchen appliances and worktops. And the pocket handles are hidden from view at the bottom of the door, to finish off the elegant aesthetic.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT7ME46X2

Setting at your fingertips. With Electronic dual touch control

Thanks to the Electronic dual touch control you never have to second guess what’s going on inside your fridge. You can easily control various functions and set the precise settings for both the fridge and the freezer with just a touch.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • Ngjyra: Derë inoksi gri kundër gjurmëve të gishtave
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 321
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 309
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 128
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 24
Specifikimi
 • Shkrirje automatike në kompartimentin e ftohjes
 • Twist & Serve ice dispenser
 • Funksioni Action Cool siguron shpejt temperaturën e dëshiruar të frigoriferit
 • Funksioni Action Freeze ngrin shpejt ushqimet dhe ruan shijen dhe vitaminat
 • Funksioni Holiday për të minimalizuar konsumin e energjisë gjatë mungesës së gjatë për të shmangur mykun dhe aromat e pakëndshme
 • Sinjal i dëgjueshëm dhe viziv paralajmërimi për derën e hapur dhe temperaturën e lartë
 • Kontrolle të jashtme elektronike të temperaturës me ekran LCD, në derën e pajisjes
 • Kontrolle të veçanta për kompartimentin e ngrirjes dhe ftohjes
 • Ndriçimi i frigoriferit: LED i panelit të sipërm
 • Raftet e frigoriferit: 3 Gjerësi e plotë, Xham me kornizë
 • Vendosja e menteshave të derës: R & reversible by technical service
 • Sirtarët e ngrirësit: 2 Gjerësi e plotë+1 Gjysmë thellësi, Plastikë transparente
 • Sirtarët e frigoriferit: 1 Gjerësi e plotë, Plast transparent
 • Sirtarë të veçantë të frigoriferit: Extra Chill
 • Këmbët e pajisjes: të rregullueshme
Performanca
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 309
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 128
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 24
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Type of defrosting freezer: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 24
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 9
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 43
 • Number of compressors: 1
 • Chill technology freezer: Frost free
Instalimi
 • Ngjyra: Derë inoksi gri kundër gjurmëve të gishtave
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1920x700x712
 • BI_DImensions: Not applicable
 • Wheels: Këmbëza të rregullueshme, Wheels
 • Door hinges: R & reversible by technical service
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 88.5
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 321
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 925 993 306
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • DE_FridgeF_MaxiBox: no
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Type of refrigerant: R600a
 • Door alarm indicator control: Sound only fridge
 • High temp indicator control: Display, Sound
 • Fast freeze indicator control: Display
 • Shelves Refrig type of: Xham me kornizë
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Freezer nø of: 2 Gjerësi e plotë+1 Gjysmë thellësi
 • Drawers Freezer type of: Plastikë transparente
 • Bottle shelves: 1 Full Width transparent
 • Lamps: LED i panelit të sipërm
 • Voltazhi: 220-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 925 993 306
 • Bar code: 7332543730117

Produktet e tjera

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - EN6086JOX NoFrost
Combi Bottom Frigoriferë ngrirës autonom
 • Food storage with a wider view
 • Keep fresh food fresher
 • Controls with a stylish touch
 • Pamje profesionale, përsosmërisht e pastër, në çdo kohë.
Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LTB1AF14W0
Combi Top 300 Frigoriferë ngrirës autonom
 • Defrost less often
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Compressor five-year warranty
 • Choose fridge settings with Electronic Control
Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNC7ME32X2 CustomFlex
Combi Bottom 600 CustomFlex Frigoriferë ngrirës autonom
 • Your ingredients, your way
 • Adjustable storage with CustomFlex®
 • TwinTech® with No Frost prevents drying out
 • Flavours always at their peak with MultiFlow

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj