Combi Bottom 700 Frigoriferë ngrirës autonom LNT7ME34K1

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT7ME34K1

Texture protected. Corner-to-corner. Cooling 360°

Corner-to-corner air circulation with Cooling 360° fridge. Optimally distributed air vents secure cooling of every corner. The real stainless-steel back adds both design and function quickly recovering temperature after door opening. Produce is kept crisp, locking in nature’s most subtle flavours.

Clean-cut look, with DesignLine

The fridge-freezer’s premium look will complement the modern kitchen perfectly, with its clean lines and completely flat design. So you can enjoy a beautifully seamless finish.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT7ME34K1

TwinTech® with No Frost prevents drying out

TwinTech® No Frost intelligent dual-cooling system locks in hydration of ingredients. Superior to standard total No Frost, it independently cools fridge and freezer. Freezer does not build frost. Fridge keeps the right humidity resulting in 60% less food mass loss with TwinTech® No Frost.

Cold cuts protected, with the Extra Chill drawer

Protect the quality, taste and freshness of cold cuts and cheeses in the Extra Chill drawer. The drawer maintains a lower temperature than the rest of the fridge, with an active circulation of cold air.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT7ME34K1

Compressor ten-year warranty

Enjoy total peace of mind knowing the compressor itself has a ten-year warranty. The warranty covers damages which could be incurred during labour, transportation, gas removal and refilling, or general maintenance.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • Ngjyra: Black+Glass
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 274
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 244
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 94
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 22
Specifikimi
 • Shkrirje automatike në kompartimentin e ftohjes
 • Funksioni Action Cool siguron shpejt temperaturën e dëshiruar të frigoriferit
 • Funksioni Action Freeze ngrin shpejt ushqimet dhe ruan shijen dhe vitaminat
 • Kontrolle të veçanta për kompartimentin e ngrirjes dhe ftohjes
 • Ndriçimi i frigoriferit: LED i brëndshëm, Anë
 • Raftet e frigoriferit: 3 Gjerësi e plotë, Xham me pjerrësi
 • Vendosja e menteshave të derës: R & reversible by technical service
 • Sirtarët e ngrirësit: 2 Gjerësi e plotë+1 Gjysmë thellësi, Plastikë transparente
 • Sirtarët e frigoriferit: 1 Gjerësi e plotë, Metal trim
 • Sirtarë të veçantë të frigoriferit: Extra Chill
 • Këmbët e pajisjes: të rregullueshme
Performanca
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 244
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 94
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 22
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Type of defrosting freezer: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 18
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 8
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 42
 • Number of compressors: 1
 • Chill technology freezer: Frost free
Instalimi
 • Ngjyra: Black+Glass
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 2010x595x662
 • BI_DImensions: Not applicable
 • Wheels: Këmbëza të rregullueshme, Wheels
 • Door hinges: R & reversible by technical service
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 73.5
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 274
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 162
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 925 993 326
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • DE_FridgeF_MaxiBox: no
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Type of refrigerant: R600a
 • Door alarm indicator control: Sound only fridge
 • High temp indicator control: Display
 • Fast freeze indicator control: Display
 • Shelves Refrig type of: Xham me pjerrësi
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Freezer nø of: 2 Gjerësi e plotë+1 Gjysmë thellësi
 • Drawers Freezer type of: Plastikë transparente
 • Bottle shelves: 1 Full Width transparent, With trim
 • Lamps: LED i brëndshëm, Anë
 • Voltazhi: 220-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 925 993 326
 • Bar code: 7332543733323

Produktet e tjera

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - EN6086JOX NoFrost
Combi Bottom Frigoriferë ngrirës autonom
 • Food storage with a wider view
 • Keep fresh food fresher
 • Controls with a stylish touch
 • Pamje profesionale, përsosmërisht e pastër, në çdo kohë.
Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LTB1AF14W0
Combi Top 300 Frigoriferë ngrirës autonom
 • Defrost less often
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Compressor five-year warranty
 • Choose fridge settings with Electronic Control
Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNC7ME32X2 CustomFlex
Combi Bottom 600 CustomFlex Frigoriferë ngrirës autonom
 • Your ingredients, your way
 • Adjustable storage with CustomFlex®
 • TwinTech® with No Frost prevents drying out
 • Flavours always at their peak with MultiFlow

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj