Combi Bottom 600 Frigoriferë ngrirës autonom LNT5MF32U0

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT5MF32U0

TwinTech® with No Frost prevents drying out

TwinTech® No Frost intelligent dual-cooling system locks in hydration of ingredients. Superior to standard total No Frost, it independently cools fridge and freezer. Freezer does not build frost. Fridge keeps the right humidity resulting in 60% less food mass loss with TwinTech® No Frost.

Flavours always at their peak with MultiFlow

Food is kept at its best with MultiFlow. The technology maintains a stable temperature inside your fridge, preventing your ingredients from drying out. Also creating an environment that keeps food delicious, until your next shop.

Sleek, elegant, Flat Door design

The fridge’s premium looks will complement the modern kitchen perfectly. Its clean lines and completely flat design means it will sit flush against your other kitchen appliances and worktops. And the pocket handles are hidden from view at the bottom of the door, to finish off the elegant aesthetic.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT5MF32U0

Humidity Control for fresh greens

Enjoy delicious vegetables with our Humidity Control drawer. By managing the moisture in the air, it creates the best environment to store food. Closing the vents creates the ideal space for storing herbs and leafy greens, while opening the vents gives optimum storage.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT5MF32U0

Setting at your fingertips. With Electronic dual touch control

Thanks to the Electronic dual touch control you never have to second guess what’s going on inside your fridge. You can easily control various functions and set the precise settings for both the fridge and the freezer with just a touch.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • Ngjyra: Grey+Stainless Steel Look with Antifingerprint
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 311
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 230
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 94
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
Specifikimi
 • Shkrirje automatike në kompartimentin e ftohjes
 • Fast freeze function
 • Funksioni Action Cool siguron shpejt temperaturën e dëshiruar të frigoriferit
 • Kontrolle të veçanta për kompartimentin e ngrirjes dhe ftohjes
 • Ndriçimi i frigoriferit: LED i panelit të sipërm
 • Raftet e frigoriferit: 3 Gjerësi e plotë, Xham me pjerrësi
 • Vendosja e menteshave të derës: R & reversible by technical service
 • Sirtarët e ngrirësit: 2 Gjerësi e plotë+1 Gjysmë thellësi, Plastikë transparente
 • Sirtarët e frigoriferit: 1 Gjerësi e plotë, Plast transparent
 • Këmbët e pajisjes: të rregullueshme
Performanca
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 230
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 94
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Type of defrosting freezer: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 18
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 8
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 42
 • Number of compressors: 1
 • Chill technology freezer: Frost free
Instalimi
 • Ngjyra: Grey+Stainless Steel Look with Antifingerprint
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1860x595x650
 • BI_DImensions: Not applicable
 • Wheels: Këmbëza të rregullueshme, Wheels
 • Door hinges: R & reversible by technical service
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 69
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 311
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 197
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 925 993 289
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • DE_FridgeF_MaxiBox: no
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Type of refrigerant: R600a
 • Door alarm indicator control: Sound only fridge
 • High temp indicator control: Display
 • Fast freeze indicator control: No
 • Shelves Refrig type of: Xham me pjerrësi
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Freezer nø of: 2 Gjerësi e plotë+1 Gjysmë thellësi
 • Drawers Freezer type of: Plastikë transparente
 • Bottle shelves: 1 Full Width transparent, With trim
 • Lamps: LED i panelit të sipërm
 • Voltazhi: 220-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 925 993 289
 • Bar code: 7332543729456

Produktet e tjera

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - EN6086JOX NoFrost
Combi Bottom Frigoriferë ngrirës autonom
 • Food storage with a wider view
 • Keep fresh food fresher
 • Controls with a stylish touch
 • Pamje profesionale, përsosmërisht e pastër, në çdo kohë.
Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LTB1AF14W0
Combi Top 300 Frigoriferë ngrirës autonom
 • Defrost less often
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Compressor five-year warranty
 • Choose fridge settings with Electronic Control
Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNC7ME32X2 CustomFlex
Combi Bottom 600 CustomFlex Frigoriferë ngrirës autonom
 • Your ingredients, your way
 • Adjustable storage with CustomFlex®
 • TwinTech® with No Frost prevents drying out
 • Flavours always at their peak with MultiFlow

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj