Combi Bottom 300 Frigoriferë ngrirës autonom LNT3LE31W1

Active temperature control. Ingredients protected. With ColdSense

ColdSense reacts quickly to any temperature change. Cold sensors immediately respond to environment changes, adjusting the fridge temperature 40% faster back to optimal. By avoiding shock temperature changes to food, textures are not damaged. So you can bite the crispiness of all your favourites.

Less freezer maintenance, with LowFrost

The integrated LowFrost system maintains your freezer's temperature to help prevent the build-up of frost. For better performance and less maintenance.

Choose fridge settings with Electronic Control

The Electronic Controls let you adjust the internal temperature of the fridge, while the LCD display conveniently shows you the temperature.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNT3LE31W1

Premium LED fridge lighting

Enjoy excellent visibility with our fridge's integrated LED lighting. The discreet, energy-efficient bulbs shine a bright light across the whole space. Consuming ten times less energy than standard lighting.

Reliable shelves with safety glass

Strong shelves inside the fridge is made of safety glass, renowned for its durability. And if there are any accidental spillages, it can easily be cleaned up with a damp cloth.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • Ngjyra: E bardhë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 231
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 194
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 109
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
Specifikimi
 • Shkrirje automatike në kompartimentin e ftohjes
 • Ndriçimi i frigoriferit: I integruar në kontrolle
 • Raftet e frigoriferit: 2 Gjerësi e plotë, Xham me pjerrësi
 • Vendosja e menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Raftet e ngrirësit: 2, Qelq
 • Sirtarët e ngrirësit: 2 Gjerësi e plotë+1 Gjysmë thellësi, Plast transparente
 • Sirtarët e frigoriferit: 2 gjysmë gjerësi, Plastikë transparente
 • Raft i veçantë për ftohjen e gotave
 • Këmbët e pajisjes: të rregullueshme
Performanca
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 194
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 109
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Type of defrosting freezer: Manual
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 28
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 5
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 40
 • Number of compressors: 1
 • Chill technology freezer: Static low frost
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1750x595x647
 • BI_DImensions: Not applicable
 • Necessary distance to side wall: 20
 • Wheels: Këmbëza të rregullueshme, Ana e përparme, Rear fixed rollers
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 63.14
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 231
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 925 053 333
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • DE_FridgeF_MaxiBox: no
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Type of refrigerant: R600a
 • Door alarm indicator control: None
 • High temp indicator control: None
 • Fast freeze indicator control: No
 • Shelves Refrig type of: Xham me pjerrësi
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Freezer nø of: 2 Gjerësi e plotë+1 Gjysmë thellësi
 • Drawers Freezer type of: Plast transparente
 • Bottle shelves: 1 Full width, Transparent
 • Lamps: I integruar në kontrolle
 • Voltazhi: 230
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.4
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 925 053 333
 • Bar code: 7332543728473

Produktet e tjera

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - EN6086JOX NoFrost
Combi Bottom Frigoriferë ngrirës autonom
 • Food storage with a wider view
 • Keep fresh food fresher
 • Controls with a stylish touch
 • Pamje profesionale, përsosmërisht e pastër, në çdo kohë.
Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LTB1AF14W0
Combi Top 300 Frigoriferë ngrirës autonom
 • Defrost less often
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Compressor five-year warranty
 • Choose fridge settings with Electronic Control
Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNC7ME32X2 CustomFlex
Combi Bottom 600 CustomFlex Frigoriferë ngrirës autonom
 • Your ingredients, your way
 • Adjustable storage with CustomFlex®
 • TwinTech® with No Frost prevents drying out
 • Flavours always at their peak with MultiFlow

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj