Combi Bottom Frigoriferë ngrirës autonom EN6086JOX

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - EN6086JOX

Keep fresh food fresher

A drawer that lets you select exactly the right temperature for storing different kinds of foods from 0, 3 or 5°C. Ideal for preserving taste, texture and freshness in seafood and poultry, or soft fruit and salad leaves, it also has an LED light that makes everything easier to see.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - EN6086JOX

Controls with a stylish touch

Quickly set and adjust temperatures and functions with precise touch controls. Clearly visible and straightforward to use, the stylish LCD display adds a further hint of elegance to this premium fridge-freezer.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - EN6086JOX

Pamje profesionale, përsosmërisht e pastër, në çdo kohë.

Falë lustrës kundër gjurmëve të gishtave, ju mudn t'i mbani këto dyer inoksi të paprekshme. Rezultati është një pamje e kuruar që pasqyron një kuzhinë profesionale.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - EN6086JOX

Never defrost your again

Scheduling a defrosting session into your weekend is a thing of the past. Our FrostFree technology prevents ice building up in your freezer and automatically defrosts it. So you don’t even have to think about it any more.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • Ngjyra: Derë inoksi e argjendtë kundër gjurmëve të gishtave
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 410
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 417
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 119
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
Specifikimi
 • Shkrirje automatike në kompartimentin e ftohjes
 • Shpërndarësi i ujit nëpërmjet derës
 • Twist & Serve ice dispenser
 • Funksioni Action Cool siguron shpejt temperaturën e dëshiruar të frigoriferit
 • Funksioni Action Freeze ngrin shpejt ushqimet dhe ruan shijen dhe vitaminat
 • Funksioni Holiday për të minimalizuar konsumin e energjisë gjatë mungesës së gjatë për të shmangur mykun dhe aromat e pakëndshme
 • Sinjal i dëgjueshëm dhe viziv paralajmërimi për derën e hapur dhe temperaturën e lartë
 • Kontrolle të veçanta për kompartimentin e ngrirjes dhe ftohjes
 • Freezer lighting: Internal. LED
 • Ndriçimi i frigoriferit: LED i brëndshëm
 • Raftet e frigoriferit: 2 Gjerësi e plotë, Xham me gjerësi të plotë me pjerrësi të përparme dhe të pasme
 • Vendosja e menteshave të derës: Majtas&Djathtas
 • Sirtarët e ngrirësit: 2/slide trays + 1 slide drawer, 1 drawer (door) _French door
 • Sirtarët e frigoriferit: 2 gjysmë gjerësi, Plastikë transparente
 • Sirtarë të veçantë të frigoriferit: 1 Pull out drawer Transparent front
 • Këmbët e pajisjes: të rregullueshme
Performanca
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 417
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 119
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Type of defrosting freezer: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 12
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 10
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 43
 • Number of compressors: 1
 • Chill technology freezer: Frost free
Instalimi
 • Ngjyra: Derë inoksi e argjendtë kundër gjurmëve të gishtave
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1776x912x765
 • BI_DImensions: Not applicable
 • Wheels: Këmbëza të rregullueshme, Fixed rollers
 • Door hinges: Majtas&Djathtas
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 120
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 410
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 290
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 925 993 192
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • DE_FridgeFr_FreshBox: no
 • DE_FridgeF_MaxiBox: yes
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Type of refrigerant: R600a
 • Door alarm indicator control: None
 • High temp indicator control: Sound With Switch Off Function
 • Fast freeze indicator control: Display
 • Shelves Refrig type of: Xham me gjerësi të plotë me pjerrësi të përparme dhe të pasme
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Freezer nø of: 2/slide trays + 1 slide drawer
 • Drawers Freezer type of: 1 drawer (door) _French door
 • Bottle shelves: 1 Full width, Transparent
 • Lamps: LED i brëndshëm
 • Voltazhi: 220-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 925 993 192
 • Bar code: 7332543527731

Produktet e tjera

Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LTB1AF14W0
Combi Top 300 Frigoriferë ngrirës autonom
 • Defrost less often
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Compressor five-year warranty
 • Choose fridge settings with Electronic Control
Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNC7ME32X2 CustomFlex
Combi Bottom 600 CustomFlex Frigoriferë ngrirës autonom
 • Your ingredients, your way
 • Adjustable storage with CustomFlex®
 • TwinTech® with No Frost prevents drying out
 • Flavours always at their peak with MultiFlow
Electrolux - Frigoriferë ngrirës autonom - LNC7ME32W1 CustomFlex
Combi Bottom 600 CustomFlex Frigoriferë ngrirës autonom
 • Your ingredients, your way
 • Adjustable storage with CustomFlex®
 • TwinTech® with No Frost prevents drying out
 • Flavours always at their peak with MultiFlow

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj