Përfitimet

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LNG7ME18S

Ruhen deri në 95% të vitaminave me teknologjinë GreenZone.*

GreenZone është sirtari i ruajtjes ideale, eliminon lagështinë e tepërt ndërsa ruan sasinë e duhur të lagështisë për zarzavatet tuaja. Kjo ruan deri në 95% të vitaminave pas 11 ditësh, duke mbrojtur produktet me sasinë e duhur të lagështisë.*

*Niveli i ruajtjes së vitaminave bazohet në analizën e jashtme të ruajtjes së vitaminës C në boronica pas 11 ditësh në ndarjen e GreenZone.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LNG7ME18S

Ushqimi mbahet deri në 60% me më shumë lëng dhe më i hidratuar me teknologjinë TwinTech.*

Mos shkrini kurrë ngrirësin falë TwinTech® No Frost. Sistemi i dyfishtë i ftohjes i tij e mban ushqimin 60% më shumë të hidratuar sesa frigoriferët me një avullues.* Duke mos përdorur ajër të thatë të ngrirësit, mban lagështinë ideale dhe ruan ushqimin nga tharja.*

*Analiza e brendshme e teknologjisë TwinTech duke përdorur një metodë të analizës së brendshme që mat nivelin e hidratimit pas 9 ditë ruajtje krahasuar me produktin e vet me një avullues.

Shijet gjithmonë në kulmin e tyre me MultiFlow

Ushqimi mbahet në më të mirën e tij me MultiFlow. Teknologjia ruan një temperaturë të qëndrueshme brenda frigoriferit tuaj, duke parandaluar tharjen e përbërësve tuaj. Gjithashtu duke krijuar një ambient që e mban ushqimin të shijshëm, deri në blerjet tuaja të ardhshme.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LNG7ME18S

Mishrat e ftohta të mbrojtura me sirtarin Extra Chill

Mbroni cilësinë, shijen dhe freskinë e mishrave të ftohta në sirtarin Extra Chill. Sirtari ruan një temperaturë më të ulët sesa pjesa tjetër e frigoriferit, me një qarkullim aktiv të ajrit të ftohtë.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LNG7ME18S

Garanci dhjetë-vjeçare për kompresorin

Shijoni paqen e plotë të mendjes duke ditur se kompresori ka një garanci dhjetë-vjeçare. Garancia mbulon dëmet që mund të shkaktohen gjatë punës, transportit, heqjes dhe rimbushjes së gazit ose mirëmbajtjes së përgjithshme.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone