Përfitimet

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - KNG7TE75S

Ruhen deri në 95% të vitaminave me teknologjinë GreenZone.*

GreenZone është sirtari i ruajtjes ideale, eliminon lagështinë e tepërt ndërsa ruan sasinë e duhur të lagështisë për zarzavatet tuaja. Kjo ruan deri në 95% të vitaminave pas 11 ditësh, duke mbrojtur produktet me sasinë e duhur të lagështisë.*

*Niveli i ruajtjes së vitaminave bazohet në analizën e jashtme të ruajtjes së vitaminës C në boronica pas 11 ditësh në ndarjen e GreenZone.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - KNG7TE75S

Vazhdimisht i ftohtë, me DynamicAir

DynamicAir siguron se ambienti brenda frigoriferit tuaj mbahet në një temperaturë të qëndrueshme. Funksionon duke qarkulluar ajër të ftohtë kudo, që do të thotë se edhe kur dera hapet, ushqimi juaj mbrohet nga ngrohja.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - KNG7TE75S

Garanci dhjetë-vjeçare për kompresorin

Shijoni paqen e plotë të mendjes duke ditur se kompresori ka një garanci dhjetë-vjeçare. Garancia mbulon dëmet që mund të shkaktohen gjatë punës, transportit, heqjes dhe rimbushjes së gazit ose mirëmbajtjes së përgjithshme.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone