Përfitimet

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENT7TF18S

Ushqimi mbahet deri në 60% me më shumë lëng dhe më i hidratuar me teknologjinë TwinTech.*

Mos shkrini kurrë ngrirësin falë TwinTech® No Frost. Sistemi i dyfishtë i ftohjes i tij e mban ushqimin 60% më shumë të hidratuar sesa frigoriferët me një avullues.* Duke mos përdorur ajër të thatë të ngrirësit, mban lagështinë ideale dhe ruan ushqimin nga tharja.*

*Analiza e brendshme e teknologjisë TwinTech duke përdorur një metodë të analizës së brendshme që mat nivelin e hidratimit pas 9 ditë ruajtje krahasuar me produktin e vet me një avullues.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENT7TF18S

Vazhdimisht i ftohtë, me DynamicAir

DynamicAir siguron se ambienti brenda frigoriferit tuaj mbahet në një temperaturë të qëndrueshme. Funksionon duke qarkulluar ajër të ftohtë kudo, që do të thotë se edhe kur dera hapet, ushqimi juaj mbrohet nga ngrohja.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENT7TF18S

Kontrolli elektronik sipër me prekje ofron akses të lehtë te funksionet

Vendosni me saktësi temperaturën dhe përdorni lehtësisht funksionet e Frigoriferit ngrirësit, falë ekranit të qartë të Kontrollit elektronik sipër me prekje.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENT7TF18S

Lini vend për artikujt e gjatë me FlexiShelf

Me FlexiShelf, mund të riorganizoni pjesën e brendshme të frigoriferit si të dëshironi. Rafti i lëvizshëm i xhamit me gjysmë thellësi mund të rrëshqasë mbrapa, të zgjatet plotësisht ose vetëm gjysmë, për të lënë vend për sendet më të gjata. Fleksibiliteti i duhur për të gjitha nevojat e ruajtjes.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENT7TF18S

Ruani teksturën e përsosur me FastFreeze

Sistemi FastFreeze ngrin ushqimet e freskëta shpejt, kështu që vitaminat, teksturat, shijet dhe të gjitha cilësitë e shëndetshme ruhen më mirë.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone