Përfitimet

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENP7TD75S

Deri në 95% të vitaminave ruhen me teknologjinë GreenZone.*

GreenZone+ është sirtari ideal i ruajtjes, eliminon lagështinë e tepërt duke ruajtur sasinë e duhur të lagështisë për perimet tuaja. Kjo ruan deri në 95% të vitaminave pas 11 ditësh, duke mbrojtur produktet me sasinë e duhur të lagështisë.*

*Shkalla e ruajtjes së vitaminës bazuar në analizën e jashtme për mbajtjen e vitaminës C në boronica pas 11 ditësh në ndarjen GreenZone.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENP7TD75S

Një ndryshim domethënës – frigorifer-ngrirës unik me plastikë të ricikluar*

Me krenari prezantojmë frigoriferin tonë ngrirës unik me një shtresë të brendshme të bërë nga 70% plastikë e ricikluar. Plastika nga frigoriferët e hedhur përdoret për të bërë frigoriferë të rinj, duke ndihmuar në pakësimin e mbetjeve përmes riciklimit.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENP7TD75S

Ushqimi mbahet deri në 60% me më shumë lëng dhe më i hidratuar me teknologjinë TwinTech.*

Mos shkrini kurrë ngrirësin falë TwinTech® No Frost. Sistemi i dyfishtë i ftohjes i tij e mban ushqimin 60% më shumë të hidratuar sesa frigoriferët me një avullues.* Duke mos përdorur ajër të thatë të ngrirësit, mban lagështinë ideale dhe ruan ushqimin nga tharja.*

*Analiza e brendshme e teknologjisë TwinTech duke përdorur një metodë të analizës së brendshme që mat nivelin e hidratimit pas 9 ditë ruajtje krahasuar me produktin e vet me një avullues.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone