Combi Bottom 300 Frigoriferë ngrirës të montuar ENN2801BOW

Less freezer maintenance, with LowFrost

The integrated LowFrost system maintains your freezer's temperature to help prevent the build-up of frost. For better performance and less maintenance.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENN2801BOW

Humidity control for fresh greens

Enjoy delicious vegetables with our Humidity Control drawer. By managing the moisture in the air, it creates the best environment to store food. Closing the vents creates the ideal space for storing herbs and leafy greens, while opening the vents gives optimum storage.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • Ngjyra: E bardhë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 291
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 196
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 72
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
Specifikimi
 • Për instalim plotësisht të integruar të derës
 • Shkrirje automatike në kompartimentin e ftohjes
 • Ndriçimi i frigoriferit: 1, I brendshëm, Llampë LED
 • Raftet e frigoriferit: 4 Gjerësi e plotë, Xham me gjerësi të plotë me pjerrësi të përparme dhe të pasme
 • Vendosja e menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Raftet e ngrirësit: 2, Gjerësi e plotë, Qelq
 • Sirtarët e ngrirësit: 3 Gjerësi e plotë, Plastikë transparente
 • Sirtarët e frigoriferit: 2 gjysmë gjerësi, Plastikë transparente
Performanca
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 196
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 72
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Type of defrosting freezer: Manual
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 22
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 4
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 36
 • Number of compressors: 1
 • Chill technology freezer: Static low frost
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Installation: BI Slide Door
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1772x540x549
 • BI_DImensions: 1780x560x550
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 54
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 291
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 140
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 925 503 014
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • DE_FridgeFr_FreshBox: no
 • DE_FridgeF_MaxiBox: no
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Type of refrigerant: R600a
 • Door alarm indicator control: None
 • High temp indicator control: None
 • Fast freeze indicator control: No
 • Shelves Refrig type of: Xham me gjerësi të plotë me pjerrësi të përparme dhe të pasme
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Freezer nø of: 3 Gjerësi e plotë
 • Drawers Freezer type of: Plastikë transparente
 • Bottle shelves: 1 Full Width transparent
 • Lamps: 1, I brendshëm, Llampë LED
 • Voltazhi: 230-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.4
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 925 503 014
 • Bar code: 7332543275724

Produktet e tjera

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENN2853COW TwinTech
Combi Bottom 600 Frigoriferë ngrirës të montuar
 • No frost freezer, market-fresh in the fridge
 • Market fresh after 7 days with TwinTech
 • Consistently cool with DynamicAir
 • NoFrost, forever
Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENN2811BOW
Combi Bottom 300 Frigoriferë ngrirës të montuar
 • Defrost less often
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Consistently cool with DynamicAir
 • Humidity control for fresh greens

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj