Piekarnik 600 SurroundCook Furrë EZF5C50V

Electrolux - Furrë - EZF5C50V

Evenly cooked with Multilevel cooking

Enjoy even cooking with Multilevel cooking. The additional heating ring means you can cook evenly across two levels. Perfect for creating the fudgiest cookies and sumptuous pies.

Electrolux - Furrë - EZF5C50V

Catalytic Cleaning, for an oven that cleans itself

Our Catalytic Cleaning technology means you can say goodbye to build-ups of grease and residue. This self-cleaning technology automatically starts to work when the oven's temperature reaches 250°C. Now cleaning your oven is easy.

Electrolux - Furrë - EZF5C50V

Precise settings with our LED timer display

It’s easy to keep track of your dishes with our LED timer display. Letting you set exact cooking times and monitor dishes as they cook. It gives you effortless oven control. So you can focus on unleashing your culinary creativity.

Electrolux - Furrë - EZF5C50V

Quick and effective, Even Cooking

Our Even Cooking system circulates heat throughout the oven, making sure everything is cooked evenly. All without the need to turn your dish. Our technology means your oven heats up faster saving you time and energy.

Electrolux - Furrë - EZF5C50V

Grill for golden results

From crisped bacon to bubbling mozzarella, get more out of your grill than ever before.  Perfect for crispy chicken wings and melt in your mouth halloumi. 

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Installation: Inkaso
 • Connectivity: No
 • Ngjyra: E bardhë
 • Oven control type: Pop in / Pop out flat
 • Included fittings: TR1L
 • Cooking: Fan + Ring
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë keku me emalim të zi, 1 tavë për kullim me veshje të zezë të emaluar
Specifikimi
 • Furrë inkaso
 • Furrë multi-funksionale me element nxehtësie
 • Funksionet e gatimit të furrës: Pjesa e poshtme, Ventilatori + drita, Ventilatori + pjesa e sipërme + skara + pjesa e poshtme, Skara, Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme
 • Pjesa e brendshme e furrës me nivele pjekjeje
 • Tavat e përfshira me furrën: 1 tavë keku me emalim të zi, 1 tavë për kullim me veshje të zezë të emaluar
 • Derë e lehtë për t'u pastruar
 • Çelësa të rrotullueshëm
 • Ventilator ftohës : Ventilatori ftohës fillon automatikisht kur furra është e ndezur. Ftoh përbërësit elektronikë dhe pjesët e jashtme të furrës.
Performanca
 • Cleaning top oven: Katalitik
 • Temperature range: 50°C - 250°C
 • Noise power in dB(A) - Top Oven.: 47
 • Volumi i përdorur (L): 57
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1130
Instalimi
 • Installation: Inkaso
 • Ngjyra: E bardhë
 • Spina e kërkuar (A): 13
 • Lloji i prizës: Schuko
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 29.7
 • Lartësia totale: 590
 • Gjerësia mm: 594
 • Thellësi mm: 560
 • Built in height mm: 593
 • Built in width mm: 560
 • Built in depth mm: 550
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 2500
 • Max power grill - Top Oven: 2450
 • Lamp power - Top Oven: 25
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.85
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.75
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 944 068 021
 • Connectivity: No
 • Oven control type: Pop in / Pop out flat
 • Included fittings: TR1L
 • Cooking: Fan + Ring
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë keku me emalim të zi, 1 tavë për kullim me veshje të zezë të emaluar
 • Grids type - Top Oven: 1 Raft teli i kromuar
 • Runners - Top Oven: Grid Runners, With Removable Catalytic Linings
 • Nordic_OV_SoftClosing: No
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Top element power - Top Oven: 800
 • Nordic_OV_Steamify: No
 • Grill element power - Top Oven: 1650
 • Ring element power - Top Oven: 2000
 • Oven light - Top Oven: 1, Back
 • Connectivity: No
 • Voltazhi: 220-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 944 068 021
 • Bar code: 7332543672240

Aksesorët

Experience a juicy steak or a piece of tuna cooked to perfection at the press of a button. This d...

Ensure that your meat is cooked at just the right temperature with this classic-style meat thermo...

Produktet e tjera

Electrolux - Furrë - EZA2400AOX
Piekarnik N/A Furrë
 • Efficient heating, tasty results
 • Quick and effective, Even Cooking
 • Catalytic Cleaning, for an oven that cleans itself
 • Precise settings with our LED timer display
Electrolux - Furrë - EZB3411AOX
Piekarnik N/A Furrë
 • Your dishes, consistently delicious
 • Evenly cooked with Multilevel cooking
 • Precise settings with our LED timer display
 • Quick and effective, Even Cooking
Electrolux - Furrë - EZB3400AOX
Piekarnik N/A Furrë
 • Your dishes, consistently delicious
 • Evenly cooked with Multilevel cooking
 • Precise settings with our LED timer display
 • Quick and effective, Even Cooking

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj