Piekarnik N/A Furrë EZA2400AOX

Electrolux - Furrë - EZA2400AOX

Quick and effective, Even Cooking

Our Even Cooking system circulates heat throughout the oven, making sure everything is cooked evenly. All without the need to turn your dish. Our technology means your oven heats up faster saving you time and energy.

Electrolux - Furrë - EZA2400AOX

Catalytic Cleaning, for an oven that cleans itself

Our Catalytic Cleaning technology means you can say goodbye to build-ups of grease and residue. This self-cleaning technology automatically starts to work when the oven's temperature reaches 250°C. Now cleaning your oven is easy.

Precise settings with our LED timer display

It’s easy to keep track of your dishes with our LED timer display. You can easily set exact cooking times and monitor dishes as they cook. It gives you total control of the oven, so you can unleash your culinary creativity. 

Electrolux - Furrë - EZA2400AOX

Grill for golden results

From crisped bacon to bubbling mozzarella, get more out of your grill than ever before.  Perfect for crispy chicken wings and melt in your mouth halloumi. 

Electrolux - Furrë - EZA2400AOX

Spotless steel with anti-fingerprint coating.

Handprints on the front of your oven are now a thing of the past with our stainless steel anti-fingerprint coating. Prints and smears are rendered invisible, so you can be confident that your stainless steel is always smudge-free.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Installation: Inkaso
 • Connectivity: No
 • Ngjyra: Inoks kundër gjurmëve të gishtave
 • Oven control type: Bar Standard
 • Cooking: Multifunction
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë keku me emalim të zi, 1 tavë për kullim me veshje të zezë të emaluar
 • Grids type - Top Oven: 1 Raft teli i kromuar
Specifikimi
 • Furrë inkaso
 • Furrë multi-funksionale
 • Funksionet e gatimit të furrës: Pjesa e poshtme, Skara, Skara + ventilatori, Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Pjesa e brendshme e furrës me nivele pjekjeje
 • Tavat e përfshira me furrën: 1 tavë keku me emalim të zi, 1 tavë për kullim me veshje të zezë të emaluar
 • Derë e lehtë për t'u pastruar
 • Ventilator ftohës : Ventilatori ftohës fillon automatikisht kur furra është e ndezur. Ftoh përbërësit elektronikë dhe pjesët e jashtme të furrës.
Performanca
 • Cleaning top oven: Katalitik
 • Temperature range: 50°C - 250°C
 • Noise power in dB(A) - Top Oven.: 47
 • Volumi i përdorur (L): 57
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1130
Instalimi
 • Installation: Inkaso
 • Ngjyra: Inoks kundër gjurmëve të gishtave
 • Spina e kërkuar (A): 13
 • Lloji i prizës: No
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 29.4
 • Lartësia totale: 590
 • Gjerësia mm: 594
 • Thellësi mm: 560
 • Built in height mm: 593
 • Built in width mm: 560
 • Built in depth mm: 550
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 2725
 • Max power grill - Top Oven: 2450
 • Lamp power - Top Oven: 25
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.85
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.75
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 944 064 903
 • Connectivity: No
 • Oven control type: Bar Standard
 • Cooking: Multifunction
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë keku me emalim të zi, 1 tavë për kullim me veshje të zezë të emaluar
 • Grids type - Top Oven: 1 Raft teli i kromuar
 • Runners - Top Oven: Grid Runners, With Removable Catalytic Linings
 • Nordic_OV_SoftClosing: No
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Top element power - Top Oven: 800
 • Nordic_OV_Steamify: No
 • Grill element power - Top Oven: 1650
 • Oven light - Top Oven: 1, Back
 • Connectivity: No
 • Voltazhi: 220-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 944 064 903
 • Bar code: 7332543631216

Aksesorët

Experience a juicy steak or a piece of tuna cooked to perfection at the press of a button. This d...

Ensure that your meat is cooked at just the right temperature with this classic-style meat thermo...

Produktet e tjera

Electrolux - Furrë - EZB3411AOX
Piekarnik N/A Furrë
 • Your dishes, consistently delicious
 • Evenly cooked with Multilevel cooking
 • Precise settings with our LED timer display
 • Quick and effective, Even Cooking
Electrolux - Furrë - EZB3400AOX
Piekarnik N/A Furrë
 • Your dishes, consistently delicious
 • Evenly cooked with Multilevel cooking
 • Precise settings with our LED timer display
 • Quick and effective, Even Cooking
Electrolux - Furrë - EZB2400AOX
Piekarnik N/A Furrë
 • Efficient heating, tasty results
 • Quick and effective, Even Cooking
 • Precise settings with our LED timer display
 • Grill for golden results

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj